Baterie produkcji chińskiej
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Baterie produkcji chińskiej
Czy to prawda że baterie produkcji chińskiej z głowicą ceramiczną są bardzo nietrwałe?
-
Spyker
Re: Baterie produkcji chińskiej
To zależy jakie baterie z głowicą ceramiczną, jaka cena, jaka konstrukcja i jaki stan obecny.
Chodzi mi np. o baterię wannowo prysznicową model Eno (podobno 5 lat gwarancji)Spyker pisze:To zależy jakie baterie z głowicą ceramiczną, jaka cena, jaka konstrukcja i jaki stan obecny.
Zdecydowanie odradzam!!! Jest bardzo dużo reklamacji na ten produkt (w sumie to na większość produktów chińskich), bardzo ciężko dostać głowicę na wymianę, a praktycznie jest to prawie niemożliwe.
Jak większość rzeczy chińskich... czyli tanie i jednorazowe, bo brak serwisu.
Dokładnie! Moim zdaniem powinni dodawać Chińczyka gratismol77 pisze:Jak większość rzeczy chińskich... czyli tanie i jednorazowe, bo brak serwisu.
Jeżeli szukasz taniej baterii kup sobie Armaturę Kraków.
Dają 100 lat gwarancji, i problemów z reklamacjami raczej nie będziesz miał.
A jeżeli chcesz naprawdę dobrą baterię to kup Grohe czy coś podobnego.
Pozdrawiam
Dają 100 lat gwarancji, i problemów z reklamacjami raczej nie będziesz miał.
A jeżeli chcesz naprawdę dobrą baterię to kup Grohe czy coś podobnego.
Pozdrawiam
Wybierając baterię łazienkową oprócz Armatura Kraków polecam takie firmy jak Roca, Ideal Standard, Grohe, Tres, Loge, RAF, Valvex, Diamond. Wachlarz możliwości jest naprawdę spory. Jak chcesz mogę podać linka.
Moim zdaniem najlepszy stosunek ceny do jakości ma Hansgrohe
A moim zdaniem HansGrohe to w ogóle najlepsza seria produktów 
A co Diamond robi w tym szacownym towarzystwie!torrocus pisze:Wybierając baterię łazienkową oprócz Armatura Kraków polecam takie firmy jak Roca, Ideal Standard, Grohe, Tres, Loge, RAF, Valvex, Diamond.
adam
Czyżby?? Diamond to produkcja chińska? Wydawało mi się że firma produkcyjna z Krakowa
A firma ROCO to wiecie co to jest??? Czy to tez chinszczyzna???
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!
Jak wiele innych wyrobów w Polsce Diamond w większości swojej oferty jest tylko importerem z Chin.Rickk pisze:Czyżby?? Diamond to produkcja chińska? Wydawało mi się że firma produkcyjna z Krakowa
Sporo kiedyś montowałem tej tandety, bo klienci sami kupowali, ale teraz nie chcę mieć z tym nic wspólnego.
Niektóre zawory rozlatywały się już podczas montażu.
adam
Jeśli miałeś na myśli baterie ROCA, to z pewnością nie jest to chińszczyzna. To hiszpański producent min. armatury łazienkowej. Jakość wysoka. Ceny również.UNICOM pisze:A firma ROCO to wiecie co to jest??? Czy to tez chinszczyzna???
rokarda
...nie ma rzeczy niemożliwych, dopóki nie wezmą się za nie fachowcy!