narzędzia Makita
Moderator: Redakcja e-dach.pl
narzędzia Makita
Witam serdecznie! Posiadam małą firmę ogólne budownictwo z nastawieniem na metalo-plastykę i teraz planuję kupic narzędzia Makity czy to dobry wybór, jeśli nie to jakiej firmy? Pozdrawiam!?
Re: Makita!!!
Rozsądny wybór, narzędzia sprawdziły się na budowie , proszę przejrzeć ofertę metabo na tym sprzęcie również można polegać , pozdrawiam
Cezar
Metabo też jest dobrym sprzętem z wyjątkiem wkrętarek o niespotykanym nigdzie sposobie zmiany obrotów.Można się wnerwić jak ktoś pracuje na innych wkrętarkach.
-
jacenty800
- Superużytkownik

po prostu trza sie przyzwyczaic miałem boscha kupiłem aeg i tez nie moge sie przestawic.do wszystkiego idzie sie przystosowac a metabo to bardzo dobra marka
Zapytanie dotyczyło Makity.
Bardzo przyzwoity sprzęcik, bardzo mało awaryjny. Mogę polecić.
Bardzo przyzwoity sprzęcik, bardzo mało awaryjny. Mogę polecić.
A co sądzicie o narzędziach Bosch Profesional?
-
jacenty800
- Superużytkownik

spoko sprzecik
Powiem tak z makity mam 2strugi, pile tarczowa, wiertarke HR.... , wkretarkie12v i mala szlifierke. Maszyny sa dobre, jedyne co to szlifierka ma porabany wlacznik(przez przypadek mozesz ja wlaczyc).Szlifierke z takim wylocznikiem Ja kupilem i wiem ze to byla pomylka.abram pisze:Witam serdecznie! Posiadam małą firmę ogólne budownictwo z nastawieniem na metalo-plastykę i teraz planuję kupic narzędzia Makity czy to dobry wybór, jeśli nie to jakiej firmy? Pozdrawiam!?
Jezelio sam bedzisz robil tymi maszynami to bedziesz mial je dlugo, jezeli ktos tym bedzie robil to nawet i najlepsze mozna zepsuc.
Super zestaw ma wlasnie makita ma duzy wybor maszyn, i kupujac je w jednym sklepie mozesz dostac jakies rabaty.
Mi w jednym sklepie wymienili stara z urwana glowica wiertarke (metabo) na nowke metabo. A ja sie tylko chcialem dowiedziec czy mozna naprawic glowice a w zamian dostalem nowke.
Moim zdaniem Makita jest wystarczajaca.
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!
Dzięki za podpowiedzi! 
-
yaco181
- Początkujący

- Kontakt:
Re: narzędzia Makita
Ja mam mlotowiertarke HR ... Makity i wiem,ze akurat moja ma nedzne sprzeglo - od nowosci. Mam tez wkretarke 12v makity i tam niestety 2 bieg juz nie dziala,a silnik musialem wymienic na nowy
Jacek
Re: narzędzia Makita
Myślę, że to dobry wybór. Sam mma taką wiertarkę Makity i sprawuje się dobrze