Fundament dach dom wykonawca
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
mariuszsz13579
- Początkujący

Fundament dach dom wykonawca
Witam jestem 5-cio osobowa brygada z okolic Myślenic stawiamy budynki od fundamentu po dach również przerabiamy stare dachy,podbitki i tym podobne,
-
Przemek
Re: Fundament dach dom wykonawca
jestem pzekonany ze wiekszy odzew mialbys gdybys pomagal na forum ludziom a jak ci sie nie chce doda poprostu zlecenie (zadarmo) bo chyba o to chodzi na www.e-mieszkanie.pl
lub www.e-izolacje.pl
lub www.e-izolacje.pl
Witam,----ecodach------,jednak widzę że wiesz gdzie się reklamować------to nie wytykaj innym,co sam tu robisz,podając adres{ps.nie masz zdjęć z lepszych realizacji?}
-
ecodach
tolek pisze:Witam,----ecodach------,jednak widzę że wiesz gdzie się reklamować------to nie wytykaj innym,co sam tu robisz,podając adres{ps.nie masz zdjęć z lepszych realizacji?}
Ja mam swoje prace , bo Ty masz same błędy
Każdy się jakoś reklamuję .
Witam,ponoć najlepszą obroną jest atak,nie jesteśmy tu jednak aby się pomiędzy sobą kłócić,pozdrawiam.{co się stało z linkami?}
-
mariuszsz13579
- Początkujący

Witam,teraz Tobie mariuszsz13579 też się dostanie---reklamujesz się nie na tej stronie--to po pierwsze,jaka to Twoja strona,jak piszesz, budujesz od fundamentu, po dach,i Ty tu roboty szukasz?,widzę że cienko z tą ,,budowlanką się dzieje",pozdrawiam.