Fundament dach dom wykonawca

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

mariuszsz13579
Początkujący
Początkujący

Fundament dach dom wykonawca

Post autor: mariuszsz13579 »

Witam jestem 5-cio osobowa brygada z okolic Myślenic stawiamy budynki od fundamentu po dach również przerabiamy stare dachy,podbitki i tym podobne,

Przemek

Re: Fundament dach dom wykonawca

Post autor: Przemek »

jestem pzekonany ze wiekszy odzew mialbys gdybys pomagal na forum ludziom a jak ci sie nie chce doda poprostu zlecenie (zadarmo) bo chyba o to chodzi na www.e-mieszkanie.pl
lub www.e-izolacje.pl

ecodach

Post autor: ecodach »

Albo zumi.pl

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: tolek »

Witam,----ecodach------,jednak widzę że wiesz gdzie się reklamować------to nie wytykaj innym,co sam tu robisz,podając adres{ps.nie masz zdjęć z lepszych realizacji?}

ecodach

Post autor: ecodach »

tolek pisze:Witam,----ecodach------,jednak widzę że wiesz gdzie się reklamować------to nie wytykaj innym,co sam tu robisz,podając adres{ps.nie masz zdjęć z lepszych realizacji?}

Ja mam swoje prace , bo Ty masz same błędy :)

Każdy się jakoś reklamuję .

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Witam,ponoć najlepszą obroną jest atak,nie jesteśmy tu jednak aby się pomiędzy sobą kłócić,pozdrawiam.{co się stało z linkami?}

mariuszsz13579
Początkujący
Początkujący

Post autor: mariuszsz13579 »

Czemu się kłócicie na mojej stronie
fundament dach dom

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Witam,teraz Tobie mariuszsz13579 też się dostanie---reklamujesz się nie na tej stronie--to po pierwsze,jaka to Twoja strona,jak piszesz, budujesz od fundamentu, po dach,i Ty tu roboty szukasz?,widzę że cienko z tą ,,budowlanką się dzieje",pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”