CENA ZA PUNKT PLUS CENA ZA METR ?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
DANIELABRAMOWICZ
- Początkujący

- Kontakt:
CENA ZA PUNKT PLUS CENA ZA METR ?
JESLI KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ KIEDYŚ Z USŁUG HYDRAULIKA TO JAK ON WAS SKASOWAŁ. PYTAM BO SŁYSZAŁEM ŻE OSTATNIO U MNIE W MIEŚCIE NIE DOŚĆ ZE HYDRAULICY BIORĄ ZA PUNKT OKOŁO 200ZŁ TO DODATKOWO DOLICZAJĄ SOBIE ZA METRY RURY OKOŁO 100ZŁ ZA METR.
CZY GDZIE INDZIEJ TEŻ TAK SIĘ KASUJE ?
POZDRAWIAM
CZY GDZIE INDZIEJ TEŻ TAK SIĘ KASUJE ?
POZDRAWIAM
Abramowicz
Re: CENA ZA PUNKT PLUS CENA ZA METR ?
Widać brak już fachowców wszyscy w GB lub F. Więc ci co zostali korzystają. Nie boją się konkurencji.
-
samouk
"Wrzuć" zlecenie na portal "oferia.pl" i przekonasz się, że przyjadą do ciebie fachowcy nawet z odległego krańca Polski (a i tak będzie się im opłacać) i wezmą dużo MNIEJ !!). Przy budowie mojego domu w ten sposób ściągnąłem już dekarzy (pokryli dach o 5 tys. taniej i lepiej, niż okoliczni) oraz elektryka.DANIELABRAMOWICZ pisze: CZY GDZIE INDZIEJ TEŻ TAK SIĘ KASUJE ?
Pozdr.
Moj kuzyn za zamontowanie 2grzejnikow ( przykrecenie do scian przylutowanie zaworkow) zgarnol 2x300zl.
Dra ile wlezie teraz. Widac ze mozna.
Szkoda ze Ja nie hydraulik. 
Dra ile wlezie teraz. Widac ze mozna.
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!
Ale nie mylcie domorosłych fachowców, a fachowców prowadzących firmy.
Niestety są i domorośli którzy prowadzą firmy ale wybrać musisz ty.
Niestety są i domorośli którzy prowadzą firmy ale wybrać musisz ty.
-
samouk
Mam w nosie takich "fachowców" (nawet prowadzących firmy), którzy biorą 200 zł za "punkt". Dla mnie to nie fachowcy, tylko zwyczajni zdziercy.Janusz13 pisze:Ale nie mylcie domorosłych fachowców, a fachowców prowadzących firmy
No z powodu samouków te ceny tak idą w górę i będą szły pewnie nadal, bo coraz ciężej jest utrzymać firmę tylko na poprawkach po samoukach

-
samouk
Ja zostałem (z konieczności) samoukiem tylko na własny użytek z powodu takich majstrów-zdzierców, jakich (sądząc po tej agresji) szanowny pan broniJanusz13 pisze:No z powodu samouków te ceny tak idą w górę i będą szły pewnie nadal, bo coraz ciężej jest utrzymać firmę tylko na poprawkach po samoukach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem czy bronię zdzierców, ale z praktyki wiem że czasami ludzie potrafią cuda zrobić będąc przekonanymi że wiedzą co robią. Nie wszyscy wejdą na forum i poczytają o tym co chcą wykonać.
A przy okazji to mam firmę w pewnej dziedzinie usług budowlanych, ale w pewnych rzeczach też jestem samoukiem tylko jak mogę to czytam na forum o tym czym chcę się bawić i dopiero wtedy ewentualnie zaczynam.
Też spotkałem budowlańców o zbyt wysoko postawionej kieszeni, ja o ich robocie więcej wiedziałem niż oni. To jest najgorsza rzesza fachowców w tym kraju.

A przy okazji to mam firmę w pewnej dziedzinie usług budowlanych, ale w pewnych rzeczach też jestem samoukiem tylko jak mogę to czytam na forum o tym czym chcę się bawić i dopiero wtedy ewentualnie zaczynam.
Też spotkałem budowlańców o zbyt wysoko postawionej kieszeni, ja o ich robocie więcej wiedziałem niż oni. To jest najgorsza rzesza fachowców w tym kraju.
Wiem co potrafia FACHOWCY i co FACHOFCY;
Jedni warci drugich.
Jedni warci drugich.
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!