Tanie zestawy kluczy nasadowych i inne przydatne narzędzie.
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Tanie zestawy kluczy nasadowych i inne przydatne narzędzie.
Witam.
Jako importer narzędzi mamy do zaoferowania bogatą paletę przydatnych w budowie jak i remontach narzędzi. W tej chwili oferujemy na aukcji dwa zestawy kluczy nasadowych z pewnością przydatny nie jednemu majsterkowiczowi - jeden zestaw składa się z 94 elementów (jak opisano na aukcji) drugi zaś z 108 a w nim oprócz kluczy nasadowych i grzechotek są również klucze płasko-oczkowe.
Co dziennie będziemy wystawiać nowe narzędzia - jeśli będą państwo potrzebowali jakichkolwiek innych narzędzi prosimy o wiadomość - my sprawdzimy na magazynach i wyślemy informacje z dostępną ilością i ceną.
Mile widziani odbiorcy hurtowi - przy większych ilościach oferujemy upusty.
Poniżej znajdują się nasze aukcje.
allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11013827
Pozdrawiam gelaro.
Jako importer narzędzi mamy do zaoferowania bogatą paletę przydatnych w budowie jak i remontach narzędzi. W tej chwili oferujemy na aukcji dwa zestawy kluczy nasadowych z pewnością przydatny nie jednemu majsterkowiczowi - jeden zestaw składa się z 94 elementów (jak opisano na aukcji) drugi zaś z 108 a w nim oprócz kluczy nasadowych i grzechotek są również klucze płasko-oczkowe.
Co dziennie będziemy wystawiać nowe narzędzia - jeśli będą państwo potrzebowali jakichkolwiek innych narzędzi prosimy o wiadomość - my sprawdzimy na magazynach i wyślemy informacje z dostępną ilością i ceną.
Mile widziani odbiorcy hurtowi - przy większych ilościach oferujemy upusty.
Poniżej znajdują się nasze aukcje.
allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11013827
Pozdrawiam gelaro.
Dlaczego badziew?Jak mam kupic taki zestaw Stanleya za 5x drożej,to nawet się nie zastanawiam.Taki ''badziew'' służy mi od kilku lat do wszelakich robót przy samochodzie,więc po co przepłacac za jakieś markowe klucze.
Tak w ogóle,to bawią mnie ludzie,którzy kupują metr Stanleya za 50zł i za 2 m-ce gubią go,albo łamią na budowie.
No,ale jaka różnica złamac badziew a złamac Stanleya.Wnukom się można chwalic.

Tak w ogóle,to bawią mnie ludzie,którzy kupują metr Stanleya za 50zł i za 2 m-ce gubią go,albo łamią na budowie.
No,ale jaka różnica złamac badziew a złamac Stanleya.Wnukom się można chwalic.
adam
Re: Tanie zestawy kluczy nasadowych i inne przydatne narzędz
a czy ktos moze polecic jakies inne tanie klucze ? kiedys uzywalem firmy topex ale jakos mam wrazenie ze ostatnio spadła jakosc. z gory dziekuje za odpowiedz