Jaka Lodówka?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka Lodówka?
Elektrolux też jest OK. Mam zmywarkę tej firmy. Jednak Siemens jest chyba o klasę wyżej.Przemek pisze:siemens jest ok, ale ja bym wybrał Elektroluxa
ja jak kupowałam lodówkę to wahałam się między Simens a LG. Opinie były podobne ale zaważyła chyba cena. LG to dobry sprzęt w naprawdę przystępnej cenie.
LG to przefarbowany Goldstar - czyli stany średnie niższe.Hagosia pisze:ja jak kupowałam lodówkę to wahałam się między Simens a LG. Opinie były podobne ale zaważyła chyba cena. LG to dobry sprzęt w naprawdę przystępnej cenie.
nie znam i nie kojarzę marki goldstar. Ja se swojej lodówki LG jestem jak najbardziej zadowolona. To już wcześniejsze model ale na wyposażeniu już miał wiele opcji dostępnych dopiero teraz w niektórych markach sprzętu AGD.
-http://pl.wikipedia.org/wiki/LG_GroupHagosia pisze:nie znam i nie kojarzę marki goldstar.
Tutaj jest opisane kapitałowe szacher-macher, w wyniku którego Goldstar przepoczwarzył się w LG.
-
praktyczna
- Początkujący

Ja mam lodówke marki Candy i jestem z niej bardzo zadowolona.
Sprzęt jest najwyższej jakości.
ma automatyczne odszranianie i bardzo cicho chodzi ok 42db.
klasa A+ więc mało zjada prądu.
Sprzęt jest najwyższej jakości.
ma automatyczne odszranianie i bardzo cicho chodzi ok 42db.
klasa A+ więc mało zjada prądu.
A co myślicie o tych modelach dwuskrzydłowych side-by-side? Ostatnio bardzo dużo takich lodówek pojawiło się w sklepach, powiem nawet, że są dość popularne, wiele osób je kupuje. Osobiście tez mi się podobają, wiadomo, maja większą pojemność, więc pod tym względem jest znakomita, ale osoby które maja mała kuchnię powinny sobie coś takiego odpuścić.
również bardzo mi się podobają side by side, ale niestety, gdybym taką postawiła w kuchni to sama pewnie bym sie w niej już nei zmieściła, uroki mieszkania w bloku, ale znalazłam pewien kompromis, dokąłdnie jeszcze nie wiem co i jak, ale z wyglądu mi się podoba ta lodówka: -www.ceneo.pl/732150
Dla mnie side by side to szczyt marzeń
ostatnio byłam w media i oglądałam właśnie lodówki, nowe serie, nowe wzory i najbardziej spodobały mi się lodówki z kamykami swarovskiego 
zrobiłam im fotkę. mają je na uchwytach i w motywie kwiatowym... normalnie bajka.
lh4.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5aln7OGRPI/AAAAAAAABp0/Lw7dZthXViQ/s640/201003091013.jpg
lh5.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5aluuH4PgI/AAAAAAAABqM/JODoglWDm8s/s512/201003091018.jpg
zrobiłam im fotkę. mają je na uchwytach i w motywie kwiatowym... normalnie bajka.
lh4.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5aln7OGRPI/AAAAAAAABp0/Lw7dZthXViQ/s640/201003091013.jpg
lh5.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5aluuH4PgI/AAAAAAAABqM/JODoglWDm8s/s512/201003091018.jpg
wow, rewelacja, nie wiem czy mi by nie było szkoda używać takiej lodówki 
czarna też ma kryształki?
czarna też ma kryształki?
Ta czerwona jest z serii art flover i tylko ona ma motyw kwiatowy i kryształki swarovskiego. Obok stała czarna i jeszcze w kolorze inox. też super.
coś mi się przypomniało i nie wiem czy dobrze myślę, ale z tej serii art flower jest też jest biała, prawda? czy to jakaś inna podobna...?