G.K.L. Bytom - partactwo
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
G.K.L. Bytom - partactwo
powyzsza firma to pełna amatorszczyzna Jjedyne w czym są dobrzy to pijanstwo w pracy,w tym nie do pobicia. jesli chodzi o reszte to jest to kpina z branży.
Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!!!!!
superchruper
Re: G.K.L. Bytom - partactwo
a co robili?
a co Ty byś robił gdyby za miesiąc pracy ktoś Ci zapłacił 600 złotych. wstyd takie pieniądze zanieść do domu, chyba naprawde lepiej to przepić. Podobno prokuratura już sie nimi interesuje ,ale u nas w kraju jak jest każdy wie!
superchruper
Pytałem się co mieli robić: malować, spawać? Spożywanie alkoholu nie podlega chyba pod kodeks karny, ani nawet pod kodeks wykroczeń, bo nie jest to miejsce publiczne. Pozdrawiam.
haha jak ktos pije na 15 metrach na rusztowaniu wóde no to wybacz...
superchruper
GKL BYTOM NIE PŁACI I NIE BĘDZIE PŁACIC SWOIM LUDZIOM. TO TAKA STRATEGIA RYNKOWA POLEGAJĄCA NA CIĘCIU ZBĘDNYCH WYDATKÓW.CI KTÓRZY TEGO NIE ROZUMIEJA PRACUJĄTAM DŁUZEJ NIŻ MIESIĄC I SĄ JESZCZE BARDZIEJ OSKUBANI.Z GRUPY 20 OSÓB 3 DOSTANĄ KASE ,5 ZALICZKE 200 ZŁOTYCH A RESZTA ZOSTANIE ZWYZYWANA OD NIEROBÓW,LENI,OSZUSTÓW.NAJŁATWIEJ JSST WMOWIĆ KOMUŚ ZE SIE NIE NADAJE GDY TRZEBA ZAPŁACIĆ...
superchruper
Ślązak pisze:powyzsza firma to pełna amatorszczyzna Jjedyne w czym są dobrzy to pijanstwo w pracy,w tym nie do pobicia. jesli chodzi o reszte to jest to kpina z branży.
PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 23:05 Temat postu: GKL Bytom złodzieje i oszuści !!! Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Evil or Very Mad GKL BYTOM to złodzieje ,oszuści i samo dno...
Bandyci mają taktykę wydymać człowieka ,zwolnić dzień przed wypłatą ,zero honoru zero człowieczeństwa zero ambicji zero pojęcia o prowadzeniu firmy .
Latają w tych samych łachach od miesięcy jakby ich nie było stać żeby się ubrać ,jeden mietkiem drubi tuaregiem się wozi a non stop oszukują ludzi na wypłaty ,zero sprzętu ..moja babcia ma więcej sprzętu do cerowania jak oni w firmie ,wiertarki za 70 zł z marketu i z chińskich sklepów cała reszta , jak wpadają na budowę to udają dupnych szefów ha ha ha Laughing bez komentarza .
Zapomniałem o filarze tej firmy czyli trzeci udziałowiec ,kark Laughing były bramkarz z dyskoteki ha ha ha jest kierownikiem w tym całym bałaganie nazwałbym to trio.... ich troje ha ha ha Laughing Banda złodziei i cwaniaków !!!
Zapraszam wszystkich oszukanych do zgłoszenia tej pseudo firmy w instytucie który się zajmuje takimi cwaniaczkami ,jak się nygusom ukruci ten proceder to może sami pojadą do niemiec na ogórki albo inny obóz pracy np. we Włoszech czego życze im z całego serca !!! za całą tą krzywdę co ludziom zrobili .
AnTyGKL
OSOBY POKRZYWDZONE PRZEZ FIRME BUDOWLANĄ G.K.L. BYTOM PROSZĘ O ZGŁOSZENIA NA E-MAIL: oszukaniprzezgkl@interia.pl .PROSIMY O KONTAKT, MOZE UDA NAM SIE ODZYSKAC CHOCIAZ CZESC NALEŻNOŚCI.JEST NAS WIELU.NIE DAMY SIE BANDYTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
superchruper
Ludzie nie zachowujmy się jak dzieci. Jeśli komuś się nie podoba w firmie to odchodzi a z drugiej strony trzeba być fachowcem. Miałem kontakt z tą firmą i nie narzekam wiem z doświadczenia ze byli tam zatrudnieni ludzie na okres próbny, jak sami się zresztą nazwali nieroby bo pewnie to była 50 lub nawet dalsza firma w swej karierze zawodowej. Mam swoje zdanie na ten temat , pracowalem w firmie GKL pewien okres czasu i nie żałuje. Nie czarujmy się, ta firma jak i inne poszukują fachowców w danej dziedzinie a nie osób, które udają że nimi są .
NIEJEDNOKROTNIE PSEUDO FACHOWCY CZEKALI NA WYJŚCIE KIEROWNICTWA Z BUDOWY ABY CHODZIĆ Z KĄTA W KĄT.
I TAK CODZIENNIE LECIAŁA DNIÓWKA MNIE TAKIE ZACHOWANIA PRZESZKADZAŁY BO JA PRZYCHODZIŁEM PRACOWAĆ A PRZEZ WAS OBRYWAŁO SIĘ WSZYSTKIM.
Reasumując również mam rodzinę i dzieci na utyrzymaniu i wiem co to jest ciężka praca i branie odpowiedzialności za swoje czyny a więc zastanówcie się, po której stronie jest prawda.
NIEJEDNOKROTNIE PSEUDO FACHOWCY CZEKALI NA WYJŚCIE KIEROWNICTWA Z BUDOWY ABY CHODZIĆ Z KĄTA W KĄT.
I TAK CODZIENNIE LECIAŁA DNIÓWKA MNIE TAKIE ZACHOWANIA PRZESZKADZAŁY BO JA PRZYCHODZIŁEM PRACOWAĆ A PRZEZ WAS OBRYWAŁO SIĘ WSZYSTKIM.
Reasumując również mam rodzinę i dzieci na utyrzymaniu i wiem co to jest ciężka praca i branie odpowiedzialności za swoje czyny a więc zastanówcie się, po której stronie jest prawda.
-
elpapiotr
Witam.
A musi być ten krzyk ?
Czyżby to krzyk rozpaczy - nad własnym losem ?
I jakiż to "kontakt z firmą" miał być ? Na czym polegał ?
PS. To kierownictwo budowy nie wiedziało, jacy ludzie pracują? Nie znało się na robocie ?
Później dopiszę wiecej
A musi być ten krzyk ?
Czyżby to krzyk rozpaczy - nad własnym losem ?
I jakiż to "kontakt z firmą" miał być ? Na czym polegał ?
PS. To kierownictwo budowy nie wiedziało, jacy ludzie pracują? Nie znało się na robocie ?
Później dopiszę wiecej
-
elpapiotr
Witam.
A więc dopisuję - nakrzyczał się, nakrzyczał, machnął jednego posta i ... zniknął.
Jak wielu na forum, z serii tych "jednopostowych".
A więc dopisuję - nakrzyczał się, nakrzyczał, machnął jednego posta i ... zniknął.
Jak wielu na forum, z serii tych "jednopostowych".
Panie Lipka gratulujemy...Jako szef sam pan chwali wlasną firme zapominając jak traktuje pan pracowników.Jestesmy jedna z wielu oszukanych przez pana rodzin tez mamy dzieci tak jak pan tylko uczciwie pracujemy zeby je utrzymac.Nikogo nie oszukujemy.Nie wiem jak mozna budowac szczescie rodzinne kosztem nieszczescia drugiej.Ten czerwony kolor i powiekszona czcionka pokozauje jedynie ze jest pan zakomleksiony a prawda boli.a kłamstwo powtarzane 100 razy nigdy nie stanie sie prawdą.Prawda jest tylko jedna GKL to oszusci.Plajtujecie?w końcu zrobi się miejsce dla uczciwych firm budowlanych.Żegnam
superchruper
AHAHAHAHA ,,ludzie nie bądźmy dziećmi,, ???????
co to za text chyba sam prezes to napisał miał kontakt z ta firmą i go nie wydy mali ??!! śmiech na sali ja tam wszystkich co znam i widziałem zostali oszukani !!! a przez krótki okres czasu przewinęło sie kilkadziesiąt ludzi
nie było nigdy mowy o okresie próbnym ,kto lepiej robił to go dzień przed wypłata wywalili a okres próbny ma się tak
dwa ,trzy dni i jak sie człowiek nie sprawdza to się mu dziękuje a nie po miesiącu pracy przed wypłatą . Powiem tyle na dzień dzisiejszy jest 11 osób które już założyły sprawy w sądzie ,mało tego ja osobiście złożyłem zawiadomienie w prokuraturze o próbe wyłudzenia...
Tak czy siak GKL Bytom to banda złodziei póltora miesiąca robiłem nygusom za darmo prze co ja i moja rodzina nie miała co jeść ,NIE ODPUSZCZE żeby nie wiem co .
co to za text chyba sam prezes to napisał miał kontakt z ta firmą i go nie wydy mali ??!! śmiech na sali ja tam wszystkich co znam i widziałem zostali oszukani !!! a przez krótki okres czasu przewinęło sie kilkadziesiąt ludzi
nie było nigdy mowy o okresie próbnym ,kto lepiej robił to go dzień przed wypłata wywalili a okres próbny ma się tak
dwa ,trzy dni i jak sie człowiek nie sprawdza to się mu dziękuje a nie po miesiącu pracy przed wypłatą . Powiem tyle na dzień dzisiejszy jest 11 osób które już założyły sprawy w sądzie ,mało tego ja osobiście złożyłem zawiadomienie w prokuraturze o próbe wyłudzenia...
Tak czy siak GKL Bytom to banda złodziei póltora miesiąca robiłem nygusom za darmo prze co ja i moja rodzina nie miała co jeść ,NIE ODPUSZCZE żeby nie wiem co .
AnTyGKL
Jeszcze jedno słowko do tego typa sierpien2 ,zmien lekarza to dobra rada .
AnTyGKL
Witaj Habababa! Sierpien2 to e mail firmy G.K.L. Bytom takze zgadłeś ze to pan prezes próbuje swoim krzykim rozpaczy jak to ładnie napisał kolega na forum zagłuszyć PRAWDZIWE OPINIE dotyczące jego-dokładmiej jego konkubiny,bo na nia jest zarejestrowana- firmy. Krzyk nie pomoże panie Lipka, nawet to ze śledzi pan losy swoich byłych pracowników i próbuje uprzykrzać im życie DZWONIĄC DO NOWYCH PRACODAWCÓW BY OCZERNIAĆ LUDZI. NIKT JUŻ NIE WIERZY W TE BAJKI .Straszyć se pan możesz własne dzieci.A ze dajesz pan WILCZY BILET? Jakoś pracujemy w Liberty, Erbud , Lukbud, Sponsor,Klima Bytom,Hebda i wiele innych.Wszedzie jesteśmy szanowani i doceniani tylko w GKL Bytom byliśmy nierobami, dziwne co?
superchruper