lodówka LG, SAMSUNG ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
lodówka LG, SAMSUNG ?
MAM ZAMIAR WYDAC DO 2300 ZA LODOWKE MAM NA OKU LG 239 LUB SAMSUNG RL41 lub rl 44 pomoze ktos moze inna chodzi o duzy zamrazalnik
-
Spyker
Re: witam lodowka LG,SAMSUNG CZY INNA?
neo24.pl/index.php?target=products&product_id=47361&aff_id=101372
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_GORENJE_Lodowka_GORENJE_RK_68_SYB_Czarny-RK68SYB,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_HOTPOINT_ARISTON_Lodowka_HOTPOINT_ARISTON_BMBM_1822_V_2FHA_Inox-BMBM1822,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_LG_Lodowka_LG_GR_B469BTJA_Tytan_NATYCHMIASTOWA_WYSYlKA-GRB469BTJA,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_CANDY_Lodowka_CANDY_CDNI_4075_E_Inox-CDNI4075E,388.html
brava.pl/Ariston_wolnostojace/MBAA+4532+CV-21.htm
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_GORENJE_Lodowka_GORENJE_RK_68_SYB_Czarny-RK68SYB,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_HOTPOINT_ARISTON_Lodowka_HOTPOINT_ARISTON_BMBM_1822_V_2FHA_Inox-BMBM1822,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_LG_Lodowka_LG_GR_B469BTJA_Tytan_NATYCHMIASTOWA_WYSYlKA-GRB469BTJA,388.html
electromarket.pl/produkt-Lodowki_z_zamrazarnikiem_u_dolu_CANDY_Lodowka_CANDY_CDNI_4075_E_Inox-CDNI4075E,388.html
brava.pl/Ariston_wolnostojace/MBAA+4532+CV-21.htm
Re: witam lodowka LG,SAMSUNG CZY INNA?
Z tych, które pokazałeś to ta samsunga lodówka spoko, tylko, że jakoś obawiałabym się kupować sprzęt agd marki, która kojarzy mi się głównie z rtv jednak.
Tutaj proszę jeszcze przykładowe 3 modele, spośród których możesz sobie coś wybrać. Nr 1 bosh:
1komp.pl/produkt-13-182-631-40180,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_bosch_kgv_39y40.htm
pojemność zamrażarki jest tylko odrobinę mniejsza niż w tym samsungu;
nr 2: 1komp.pl/produkt-13-182-2125-38483,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_no_frost_gorenje_nrki_45288.htm
no i nr 3: 1komp.pl/produkt-13-182-2125-38672,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_gorenje_rk_4256e_inox.htm
tuaj dodatkowy plus należy się za naprawdę dużą pojemność zamrażarki!
I przyznam szczerze, że mi najbardziej podchodzi sprzęt agd Bosha, chociaż LG też jest spoko
Tutaj proszę jeszcze przykładowe 3 modele, spośród których możesz sobie coś wybrać. Nr 1 bosh:
1komp.pl/produkt-13-182-631-40180,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_bosch_kgv_39y40.htm
pojemność zamrażarki jest tylko odrobinę mniejsza niż w tym samsungu;
nr 2: 1komp.pl/produkt-13-182-2125-38483,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_no_frost_gorenje_nrki_45288.htm
no i nr 3: 1komp.pl/produkt-13-182-2125-38672,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_gorenje_rk_4256e_inox.htm
tuaj dodatkowy plus należy się za naprawdę dużą pojemność zamrażarki!
I przyznam szczerze, że mi najbardziej podchodzi sprzęt agd Bosha, chociaż LG też jest spoko
Re: lodowka LG, SAMSUNG ?
Patrząc na pozostałe odpowiedzi mam dziwne wrażenie że.....kris0675 pisze:MAM ZAMIAR WYDAC DO 2300 ZA LODOWKE MAM NA OKU LG 239 LUB SAMSUNG RL41 lub rl 44 pomoze ktos moze inna chodzi o duzy zamrazalnik
Ale chyba lg grb469btqa:) Weź samsunga rl41hcus- rozsądna cena i duży zamrażalnik co do lg to pytanie czy będzie Tobie przeszkadzała kostkarka w zamrażarce, jeżeli nie to również będzie dobry wybór.
Ułatwiamy trudne decyzje.
Re: lodówka LG, SAMSUNG ?
Ja posiadam lodówkę LG Kombi i jestem bardzo zadowolona. Fakt że jest to starszy model ale z no frost. bardzo bym chciała mieć w lodówce dozownik wody ale w tych modelach jeszcze czegoś takiego nie było.
jeśli mogę doradzić to bardzo fajna funkcja w lodówkach to alarm otwartych drzwi. przy małych dzieciach super sie sprawdza i dobre uszczelki... które są na wieki.
jeśli mogę doradzić to bardzo fajna funkcja w lodówkach to alarm otwartych drzwi. przy małych dzieciach super sie sprawdza i dobre uszczelki... które są na wieki.
Hagosia, masz tą z powłoką titanium? jestem ciekawa jak sie taka powłoka sprawdza, faktycznie nie widać na niej śladów?
Ja posiadam lodówkę LG Kombi ale białą. Wtedy jak kupowałam to chyba nie było jeszcze powłoki titanium i inox mnie przerażał własnie z takiego powodu że... pełno na nich śladów. ale teraz ponoć to Titanium jest bez skazy 
już wiem, pomacałam w sklepie, podoba mi się, nawet jednego odcisku palca nie zostawiłam 
byłam ostatnio w MM i pogladałam sobie z bliska niektóre sprzęty. Fotki też porobiłam
i śladów na Titanium nie widać, to się zgadza. A byłam zaskoczona tą czerwoną art Flover... te kamienie cudnie wyglądają.
no świetna jest, chociaż ta czarna bardziej praktyczna chyba, do każdego wnętrza powinna pasować, no może poza stylowym, bardzo mi się podoba, ale póki co mam za małą kuchnię
ja widziałam wszystkie trzy: czerwoną, czarną i z powłoką Titanium. najbardziej podoba mi się czerwona :d
ale czarna też się super prezentuje.
lh4.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5eXTSGzd8I/AAAAAAAABsc/1gCY_k72eyY/s512/201003091012.jpg
ale czarna też się super prezentuje.
lh4.ggpht.com/_n1s1sfkMTK4/S5eXTSGzd8I/AAAAAAAABsc/1gCY_k72eyY/s512/201003091012.jpg
ta obok to ta tytanowa?
ogólnie fajnie wyglądają "na żywo"
ogólnie fajnie wyglądają "na żywo"
ona ma kolor czarny z połyskiem. Lodówka z powłoką titanium jest w kolorze inox.
sprawdziłam sama jak z tymi śladami... nic nie widać.
sprawdziłam sama jak z tymi śladami... nic nie widać.
już też sobie pomacałam, ale wersję kombi, bo taką mam zamiar kupić i też potwierdzam, ze nie widać niczego 
Wow te lodówki są boskie, ale mnie bardziej podoba się ta czerwona.
A czemu niby czarna miałaby być bardziej praktyczna jeśli wam chodzi o to, że na niej będzie mniej widać zabrudzenia to myślę, że wszelkie ślady będą tak samo widoczne na tej czarnej jak i czerwonej. Nieco mi umknęło chyba ale jaka jest cena tej lodówki??
A czemu niby czarna miałaby być bardziej praktyczna jeśli wam chodzi o to, że na niej będzie mniej widać zabrudzenia to myślę, że wszelkie ślady będą tak samo widoczne na tej czarnej jak i czerwonej. Nieco mi umknęło chyba ale jaka jest cena tej lodówki??