Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie.
drzwi wejściowe do mieszkania
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: drzwi wejściowe do mieszkania
Witam
Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie.
Produkt warty zainteresowania, polecam
Piotr38 pisze:Witam
Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie.Produkt warty zainteresowania, polecam
Piotrze38 ja również mam bardzo pozytywne doświadczenia w kontaktach z firmą ABC Drzwi z Krakowa. Drzwi Delta są warte zainteresowania, a Ty podaj mi swój adres to wyśle Ci słownik poprawnej polszczyzny.
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Pana Michała z firmy ABC Drzwi który mnie obsługiwał i dobrze doradził.
Z montażu także jestem bardzo zadowolony.
ja też słyszałem wiele dobrego o firmie ABC Drzwi ( przede wszystkim - sprawdziłem - mają drzwi na magazynie ; a to jest rzadkość )pawel83 pisze:Piotr38 pisze:Witam
Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie.Produkt warty zainteresowania, polecam
Piotrze38 ja również mam bardzo pozytywne doświadczenia w kontaktach z firmą ABC Drzwi z Krakowa. Drzwi Delta są warte zainteresowania, a Ty podaj mi swój adres to wyśle Ci słownik poprawnej polszczyzny.
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Pana Michała z firmy ABC Drzwi który mnie obsługiwał i dobrze doradził.
Z montażu także jestem bardzo zadowolony.
i jak w pokerze - powiedziałem sprawdzam - trafiłem na p. Jacka który mnie wiele nauczył , doradził i nie zdarł ze mnie skóry. polecam
natomiast wracając do waszego wątku poprawnej polszczyzny - Pawle 83 proponuję byś zaproponował Piotrowi 38 słownik języka polskiego pod redakcją prof. Doroszewskiego ( gdybyś miał kłopot z dostaniem tego słownika to podaj mi swój adres - wyślę Ci go ).
pozdrawiam
Witam
Dziękuję, na pewno skorzystam.
Pozdrawiam
Dziękuję, na pewno skorzystam.
Pozdrawiam
Piotrze
Moja informacja była ściśle przeznaczona dla Pawła 83, więc nie masz nie masz mi za co dziękować.
To że w ABC Drzwi jest najlepsza obsługa mówi już poranny śpiew skowronka i krakanie wron
Pozdrawiam

Moja informacja była ściśle przeznaczona dla Pawła 83, więc nie masz nie masz mi za co dziękować.
To że w ABC Drzwi jest najlepsza obsługa mówi już poranny śpiew skowronka i krakanie wron
Pozdrawiam