drzwi wejściowe do mieszkania

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

Piotr38
Początkujący
Początkujący

Re: drzwi wejściowe do mieszkania

Post autor: Piotr38 »

Witam

Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie. :roll: Produkt warty zainteresowania, polecam

pawel83
Początkujący
Początkujący

Post autor: pawel83 »

Piotr38 pisze:Witam

Jeśli mieszkasz w Krakowie to polecam firmę ABC DRZWI. Zakupiłem u nich drzwi antywłamaniowe DELTA wraz z montażem w bardzo atrakcyjnej cenie. :roll: Produkt warty zainteresowania, polecam

Piotrze38 ja również mam bardzo pozytywne doświadczenia w kontaktach z firmą ABC Drzwi z Krakowa. Drzwi Delta są warte zainteresowania, a Ty podaj mi swój adres to wyśle Ci słownik poprawnej polszczyzny.

Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Pana Michała z firmy ABC Drzwi który mnie obsługiwał i dobrze doradził.

Z montażu także jestem bardzo zadowolony.

Marcys13
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marcys13 »

pawel83 pisze:
Piotr38 pisze:Witam

Piotrze38 ja również mam bardzo pozytywne doświadczenia w kontaktach z firmą ABC Drzwi z Krakowa. Drzwi Delta są warte zainteresowania, a Ty podaj mi swój adres to wyśle Ci słownik poprawnej polszczyzny.

Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Pana Michała z firmy ABC Drzwi który mnie obsługiwał i dobrze doradził.

Z montażu także jestem bardzo zadowolony.
ja też słyszałem wiele dobrego o firmie ABC Drzwi ( przede wszystkim - sprawdziłem - mają drzwi na magazynie ; a to jest rzadkość )
i jak w pokerze - powiedziałem sprawdzam - trafiłem na p. Jacka który mnie wiele nauczył , doradził i nie zdarł ze mnie skóry. polecam
natomiast wracając do waszego wątku poprawnej polszczyzny - Pawle 83 proponuję byś zaproponował Piotrowi 38 słownik języka polskiego pod redakcją prof. Doroszewskiego ( gdybyś miał kłopot z dostaniem tego słownika to podaj mi swój adres - wyślę Ci go ).
pozdrawiam

Piotr38
Początkujący
Początkujący

Post autor: Piotr38 »

Witam

Dziękuję, na pewno skorzystam.

Pozdrawiam :oops:

Marcys13
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marcys13 »

Piotrze

Moja informacja była ściśle przeznaczona dla Pawła 83, więc nie masz nie masz mi za co dziękować.

To że w ABC Drzwi jest najlepsza obsługa mówi już poranny śpiew skowronka i krakanie wron

Pozdrawiam

:wink:

Przemek

Post autor: Przemek »

ciekawa aplikacja drzwi zewnętrzne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”