projekt "Francik" kto buduje?

Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
nata32
Początkujący
Początkujący

projekt "Francik" kto buduje?

Post autor: nata32 »

Witam.Zdecydowaliśmy się z męzem na budowę domku - projekt "Francik"czy jest ktoś kto buduje ten domek, może coś w zbliżonych rozmiarach tj .52,52m2,interesują nas wszystkie dostępne informacje na temet kosztów budowy itd. Chcemy budować systemem gospodarczym i zaczynay od następnego roku.

ralf1
Początkujący
Początkujący

Re: projekt "Francik" kto buduje?

Post autor: ralf1 »

WITMA JA BUDUJE PRZEROBIONEGO FRANCIKA POWIEKSZONEGO O METR. MOZEMY KIEDYS WYMIENIC INFORMACJE NA TEN TEMAT MAM FUNDAMENTY STAN O. POZDRO RALF1

nata32
Początkujący
Początkujący

Post autor: nata32 »

Fajnie że ktoś sie odezwał! Daj znać w którym miejscu budujecie i jak daleko jesteście już posunięci w pracach? Macie może już jakiś kosztorys? My dopiero zaczniemy w przyszłym roku na wiosnę.
Pozdrawiam i życze spokojnych świąt

marek wielgosz
Początkujący
Początkujący

Post autor: marek wielgosz »

Witam!
Z przyjemnością przeczytałem o osobach, które zainteresowane są budową "Francika"
Ja jestem na etapie wyboru. I ten wybór to "Francik"
Ciekawy jestem jaki przyjęliście Państwo koszt budowy i w jakich rejonach Polski budujecie "Francika"
pozdrawiam
marek
ps
oczekuję odpowiedzi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty domów jednorodzinnych”