Okna nieco pod innym kątem

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

ondre82
Początkujący
Początkujący

Okna nieco pod innym kątem

Post autor: ondre82 »

Witam, otóż moje pytanie jest takie (proszę tylko nie pisać że takie tematy były) jakiego producenta okna mają najlepszy stosunek ceny do jakości. Dla mnie najlepsze są Avante i Oknoplast tyle że kosztują nieco. W swoim mieście Stalowej Woli (woj Podkarpackie) schodziłem już tylu dostawców że teraz mam całkowity mętlik w głowie. Spotykałem okna wcześniej wymienionych Avante i oknoplast a także Drutex, Vidok, Okfens, Trocal, Dobroplast, Okno Res. Dlatego proszę o fachową radę które wybrać oczywiście niekoniecznie te z wyżej wymienionych.

papachot
Początkujący
Początkujący

Re: Okna nieco pod innym kątem

Post autor: papachot »

Zwróć uwagę na okna drewniane z Sokółki, profil Thermo 80. z zestawem trzyszybowym. Bardzo dobra relacja jakości i innowacyjności produktu do ceny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”