waga łazienkowa

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

modern777
Aktywny
Aktywny

waga łazienkowa

Post autor: modern777 »

Potrzebuję sobie kupić nową wagę łazienkową. Zależy mi na tym, żeby nie była zbyt droga, i zeby była dokładna. dobrze by było, żeby też miała ciekawy wygląd. Przeglądałam oferty różnych sklepów i taka mi się bardzo spodobała magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=71&prod=43747
może ktoś ma podobną wagę i może coś więcej na jej temat powiedzieć a może macie jakieś inne swoje typy?? Będę wdzięczna za wszelkie rady. Aha chcę kupić wagę tak do 100 zł...

Przemek

Re: waga łazienkowa

Post autor: Przemek »

sprzęt Zelmera jest dobrej jakości ...
a tak na marginesie czytając WSZYSTKIE twoje posty... duzo kupujesz :)

szaf-paf
Początkujący
Początkujący

Post autor: szaf-paf »

Ładniutka ta waga, która zaproponowałaś. Podobają mi sie elementy kwiatowe na brzegach.
Ale design jak wiadomo to nie wszystko.
Obadaj sobie ten model: electro.pl/produkt-HB_Waga_SBH_007_2B_kalendarz_magnetyczny_GRATIS-88297,161.html
MNie do niego przekonała opcja mierzenia tkanki tłuszczowej. Wiem, ze dla niektórych może być to opcja zło, ale czasem jednak lepiej wiedzieć na czym się stoi, żeby nie zaniedbać się całkowicie.
Zgrabna sylwetka to jednak podstawa dobrego zdrowia :)[/list]

Awatar użytkownika
grupa-remontowa
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: grupa-remontowa »

Dobrym pomysłem jest wykonanie prostej wagi szalkowej. A odważniki ze sklepu sportowego 1-5-10-20kg. W czasie ważenia trzeba uzupełnić wagę a po ważeniu opróżnić. 2w1 czyli i ważenie i ćwiczenie na tkankę tłuszczową :lol:

tulipan12
Początkujący
Początkujący

Post autor: tulipan12 »

ja chyba jestem zwolennikiem wagi elektroniczne, a do tego jestem kobita więc wygląd też jest ważny, np taka:
-calvado.pl/waga-lazienkowa-beurer---ivy-cat-376-id-2133.aspx

joanna.szot

Post autor: joanna.szot »

A może którąś z tych - waga łazienkowa

szaf-paf
Początkujący
Początkujący

Post autor: szaf-paf »

Joanna Szot pisze:A może którąś z tych - waga łazienkowa
Huhu, świetne te wagi, ale nie ma jak sprawdzić ich ceny, sa tylko jakieś dziwne pdfy na stronie.
Nie sądzę jednak, zeby do najtańśzych należały, zbyt łądne są na sumkę do 100zł.
Mam rację?
oby nie :P

joanna.szot

Post autor: joanna.szot »

Faktycznie, do 100 zł nie ma, ceny zaczynają się od 200 zł. Przy każdym zdjęciu jest podane żródło skąd pochodzi zdjęcie, więc wystraczy zajrzeć na odpowiednią stronę i zobaczyć cenę

PiotrNiski
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: PiotrNiski »

My w domu posiadamy ten model firmy Microlife: https://sklep.chde.pl/nadwaga/48,microl ... ws-50.html. Zależało nam głównie na rzetelnych i wiarygodnych pomiarach i ta waga sprawdza się świetnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”