Meble kuchenne jakie ?

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

renatka29
Początkujący
Początkujący

Re: meble kuchenne jakie ?

Post autor: renatka29 »

Dawno tu nie zaglądałem, znalazłem fachową ekipę , jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni firmy nazywa się K&J Studio Mebli Kuchennych mają małe studio w Otwocku, szybki termin realizacji i szczerze powiem że polecam ceny jak na tutejszy rynek też wydają mi się atrakcyjne

AnnaWawa
Początkujący
Początkujący

Post autor: AnnaWawa »

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę STANRED Wykonali mi piękną nowoczesną kuchnię na wymiar, MDF na wysoki połysk i fornir heban. Zaproponowano mi ciekawe rozwiązania w przystępnych cenach.
Firma jest producentem mebli (a nie tak jak większość firm pośrednikiem w ich sprzedaży), dzięki temu może zaoferować atrakcyjne ceny.
Miałam okazję obejrzeć też kuchnie w stylu klasycznym w studio meblowym firmy, nie jest to akurat mój styl, ale muszę przyznać że wyglądało to fajnie.
Dostałam 2 lata gwarancji na meble.

ALNO
lubie spamować
Lokalizacja: WARSZAWA - PUŁAWY - POLSKA " luksusowe meble kuchenne"

Post autor: ALNO »

kasienka8 pisze:Poprawie rocznych poszukiwaniach znaleźliśmy z mężem firmę, która potrafi zrealizować nasz projekt i podjeła się wykonastwa. efektem końcowym jesteśmy zachwyceni, nikt w całym województwie opolskim nie chcciał się tego podjąć mówili ze to niewykonalne. Faktem jest, że takie meble na wymiar są droższe niż seryjna taśmówka, ale przynajmniej mamy unikatowy mebel i to na lata, a nie jak to kiedyś się nadzialam na śliczne meble z ikei, które są tak papierowe, że całe mi napuchły i takie banie z powietrzem powychodziły= efakt taki, że tanio skonczylo sie 2 razy drożej bo nowe trzeba bylo kupic. firma która zrelizowala nasz projekt to -www.stolbart.com.pl polecam indywidualista ceniącym unikaty:)

Trzeba było zajrzeć na xxxxxxxxxxx

Łukasz4851
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz4851 »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Byłem niedawno w sytuacji podobnej do niektórych z Was, czyli jakie kupić meble i gdzie. Znajomy polecił mi pewną firmę w Szczecinie, która zajmuje się produkcją mebli na wymiar, nie tylko w samym Szczecinie ale i w okolicach ;)

Przez długi czas zastanawiałem się nad kupnem mebli z Black Red White, czy Meble Agata... niestety nie jestem znawcą i dopiero znajomy pokazał mi niedoskonałości jakie kryją ich wyroby wewnątrz... PORAŻKA! Tak naprawdę nigdy nie wiemy z jakich komponentów wykonane są meble produkowane masowo. Widzimy tylko, że z zewnątrz są "ładne".

Kochani, wybrałem firmę poleconą mi przez znajomego i jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa, ewentualne projekty, materiały do wyboru do koloru, komponenty najwyższej jakości, a w dodatku przystępne ceny! Niżej podaje info.

zdzislawu2
Początkujący
Początkujący

Post autor: zdzislawu2 »

Ja się na meblach nie znałem na tyle dobrze aby decydować co i jak.Więc polecili mi firmę z Krakowa i zaprojektowali i wyjaśnili wszystko.Ja to przeanalizowałem i po zebraniu innych ofert moge ich polecić.Pełen profesionalizm.

unique-performance

Post autor: unique-performance »

coż z reguły duża taśmówka nie jest w stanie wykonać tego co mniejsze firmy.
Po za tym te wieksze firmy maja tylko kilkanaście modułów mebli, a mniejsze mogą dopasować nam w zasadzie każdy możliwy wymiar bez chorendalnych dopłat.

unique-performance

A może taka ?

Obrazek

Obrazek

karcia
Początkujący
Początkujący

Post autor: karcia »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
jako nowa na forum pozwolę sobie polecić firmę, która wykonuje meble na zamówienie (kuchenne, szafy wnękowe, garderoby, meble łazienkowe) mieści się w Warszawie przy ul. Targowej 33A lok12 tel. 22 670 22 72. Namiary dostałam od koleżanki, której robili kuchnię i szafy wnękowe, więc mogłam zobaczyć na żywo jak to zostało zrealizowane. I jestem mile zaskoczona, ponieważ mimo to, że studio jest niewielkie i fabryka mieści się w Częstochowie to zostałam obsłużona bardzo profesjonalnie. Panowie doradzają pod względem funkcjonalnym i praktycznym (piszę o tym ponieważ zdarzyło mi się kilka razy, że siedzi osoba przed komputerem i wrzuca szafki jak klocki kompletnie nie interesując się jakie są przyzwyczajenia i sugestie klienta i wciska to co mu jest najłatwiej zrobić). Co jest bardzo ważne po ustaleniu ostatecznej wersji dają rysunki dla fachowców z wyznaczonymi przyłączami, płytkami, więc później wszystko pasuje.
pozdrawiam

karcia
Początkujący
Początkujący

Post autor: karcia »

unique-performance pisze:coż z reguły duża taśmówka nie jest w stanie wykonać tego co mniejsze firmy.
Po za tym te wieksze firmy maja tylko kilkanaście modułów mebli, a mniejsze mogą dopasować nam w zasadzie każdy możliwy wymiar bez chorendalnych dopłat.
zgadzam się, jak szukałam mebli w firmach zachodnich typu HTH to się okazało, że moduły mają tylko takie, a reszto to jakieś zaślepki, nie ma możliwości doróbek

pozdrawiam

unique-performance

Nie wspomnę już o jakiś "przedpotopowych" listwach łączeniowych przy blatach.
Mniejsze firmy maja większy wachlarz możliwości przy kuchniach na wymiar.

JA KAMIL
Początkujący
Początkujący

Post autor: JA KAMIL »

Witam wszystkich, jeśli o mnie chodzi to poważnie zastanawiam się nad Rust. Żonie bardzo podoba się estetyka, a mi najbardziej zależy na jakości. Już nawet teściowa mówi coś o zmianie mebli.

unique-performance

A może Unique Kuchnie ? Nie ma dziwnych dopłat za montaż czy transport. Cała obsługa jest kompleksowa

Obrazek

Obrazek

JA KAMIL
Początkujący
Początkujący

Post autor: JA KAMIL »

I tu dbałością o wygląd, świetnie wpisuje się Rust i tu też panuje zażarta dyskusja. Żona upiera się przy jasnej stylistyce Funchal - stonowana, łagodna, a mi natomiast podoba kontrastowy się styl Ohio. Ehh

unique-performance

Cóż tak na prawdę ilu projektantów tyle stylów i pomysłów. Stare pożekadło mówi: "...jednemu podoba sie córka drugiemu teściowa"

doobie
Początkujący
Początkujący

Post autor: doobie »

Witam, miał ktoś do czynienia z meblami wykonywanymi przez firmę Keja Project? pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”