Norma Pro - mam duży problem i proszę o pomoc

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

FURO
Początkujący
Początkujący

Norma Pro - mam duży problem i proszę o pomoc

Post autor: FURO »

Witajcie. Jestem użytkownikiem programu Norma Pro. Korzystałem z niego kawał czasu, aż ostatnio zaatakowała jakaś franca mój komputer i wszystko poszło w diabły. Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która posiada taki program, bądź zna jakieś linki, gdzie można ściągnąć darmową pełną wersję bez żadnych komplikacji? Dodam, że jest mi bardzo pilnie potrzebny ten programik.
Pozdrawiam.

Maciek_M

Re: Norma Pro - mam duży problem i proszę o pomoc

Post autor: Maciek_M »

Darmowe masz demo... pełna wersja jest płatna.

pj11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: pj11 »

Abstrahując nieco od pytania - ale ciekawi mnie jedno...
Skąd to się bierze, że ludzie skłonni są kraść taką Normę Pro, skoro dostępne są inne - dużo tańsze programy? Nie słyszeli o innych? Co takiego ma Norma (Pro, Std, whatever), co potrzebuje każdy kosztorysant, a czego nie potrafi praktycznie każdy inny program kosztorysowy?
Pozdrawiam,
Przemo Jankowski

majkel170
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: majkel170 »

Polecam zakup oryginalnej wersji Programu Norma :)

adam_50
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: adam_50 »

Program kosztorysujący może być tani lub drogi, może być dobry lub zły (choć dla każdego może to co innego znaczyć).
Moim skromnym zdaniem, jednak wszystko zależy od osoby, która siedzi po drugiej stronie monitora i "doubleklika" (taki żart :oops:).
Uczestniczę w tym temacie z czystego wyrachowania Kosztorys budowlany (jak każdy mój poprzednik !?), jednak zawsze interesują mnie lepsze i tańsze rozwiązania. Proszę przysłać mi na priv oferty (żeby sztucznie nie mnożyć linków).
PS
Jeżeli kogokolwiek będzie interesowało jakiego programu używam w codziennej pracy kosztorysanta napisz na priv.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”