izolacja hydrostop
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
izolacja hydrostop
Czy ktos z uzytkownikow mial do czynienia z tym wyrobem? Chcialbym sie dowiedziec o przyblizony koszt wykonania takiej izolacji w piwnicy. Slyszalem ze jest to nawet dobry produkt,ale dobrze bylyby sie zorientowac co do ceny wykonania przed rozpoczeciem jakichkolwiek prac.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Przemek
Re: izolacja hydrostop
material sie sprawdza, chocfirma ostatnimi zasy chyba jest w niezbyt dobrej sytuacji ale to nie ze względu na zły produkt a marketing
tez tak slyszalem.Robia tym rozne zbiorniki wodne,wiec do piwnicy napewno byloby to dobre. Ale ciekawi mnie jak sobie robocizne za taka przyjemnosc licza
produkt spoko tyko efekty powierzchniowe
tym niestety całej ściany na pełną głębokość nie wysuszysz
pozdrawiam
tym niestety całej ściany na pełną głębokość nie wysuszysz
pozdrawiam
Uwazajcie tylko na firme http://www.hydrostop.pl/
Najwieksze gów... jakie znam!!!!!
Najwieksze gów... jakie znam!!!!!
@up a możesz powiedzieć coś więcej, dlaczego Twoja opinia jest taka a nie inna? Jeśli chodzi o materiały izolacyjne to ja się raczej zaopatruje u sprawdzonych firm teraz sporo mat zamawiamy w folimpex - http://www.folimpex.eu/pl/ do tej pory nie było żadnych problemów z ich produktami więc tak jakoś sobie radzimy.
-
Gość10463
ty to się wszędzie zaopatrujesz .... prowadzisz czystą reklamę byle czego na forum 
jeśli nie wiesz o czym mowa to raczej siedź cicho i się nie udzielaj
porównujesz folie PE do zapraw krystalicznych ... świadczy to o twojej niewiedzy i o niczym więcej. Jeśli jesteś taki dobry w hydroizolację to zaproszę Cię do zamkniętej grupy w google zobaczymy co wiesz na temat
jeśli nie wiesz o czym mowa to raczej siedź cicho i się nie udzielaj
porównujesz folie PE do zapraw krystalicznych ... świadczy to o twojej niewiedzy i o niczym więcej. Jeśli jesteś taki dobry w hydroizolację to zaproszę Cię do zamkniętej grupy w google zobaczymy co wiesz na temat
Polecam pracę przy materiałach izolacyjnych w Folimpex, Ja tam zaczynałem a teraz mam własną produkcję
Wiele się tam nauczylem