izolacja hydrostop

Właściwe uszczelnienie poszczególnych elementów konstrukcyjnych domu ma kolosalne znaczenie dla jego trwałości i późniejszych warunków mieszkania w domu. Właściwego zabezpieczenia wymagają też, np. tarasy. Zdarzają się również sytuacje, kiedy musimy użyć materiałów uszczelniających do napraw czy remontów. W tym dziale znajdziesz praktyczne porady na temat wszelkiego rodzaju uszczelnień.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

kowi79
Początkujący
Początkujący

izolacja hydrostop

Post autor: kowi79 »

Czy ktos z uzytkownikow mial do czynienia z tym wyrobem? Chcialbym sie dowiedziec o przyblizony koszt wykonania takiej izolacji w piwnicy. Slyszalem ze jest to nawet dobry produkt,ale dobrze bylyby sie zorientowac co do ceny wykonania przed rozpoczeciem jakichkolwiek prac.
Pozdrawiam

Przemek

Re: izolacja hydrostop

Post autor: Przemek »

material sie sprawdza, chocfirma ostatnimi zasy chyba jest w niezbyt dobrej sytuacji ale to nie ze względu na zły produkt a marketing

kowi79
Początkujący
Początkujący

Post autor: kowi79 »

tez tak slyszalem.Robia tym rozne zbiorniki wodne,wiec do piwnicy napewno byloby to dobre. Ale ciekawi mnie jak sobie robocizne za taka przyjemnosc licza

MTW
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: MTW »

produkt spoko tyko efekty powierzchniowe
tym niestety całej ściany na pełną głębokość nie wysuszysz
pozdrawiam

bartnik1
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: bartnik1 »

Uwazajcie tylko na firme http://www.hydrostop.pl/
Najwieksze gów... jakie znam!!!!!

Rogers
Aktywny
Aktywny

Post autor: Rogers »

@up a możesz powiedzieć coś więcej, dlaczego Twoja opinia jest taka a nie inna? Jeśli chodzi o materiały izolacyjne to ja się raczej zaopatruje u sprawdzonych firm teraz sporo mat zamawiamy w folimpex - http://www.folimpex.eu/pl/ do tej pory nie było żadnych problemów z ich produktami więc tak jakoś sobie radzimy.

Gość10463

Post autor: Gość10463 »

ty to się wszędzie zaopatrujesz .... prowadzisz czystą reklamę byle czego na forum ;-)
jeśli nie wiesz o czym mowa to raczej siedź cicho i się nie udzielaj

porównujesz folie PE do zapraw krystalicznych ... świadczy to o twojej niewiedzy i o niczym więcej. Jeśli jesteś taki dobry w hydroizolację to zaproszę Cię do zamkniętej grupy w google zobaczymy co wiesz na temat

waldi79
Aktywny
Aktywny

Post autor: waldi79 »

Polecam pracę przy materiałach izolacyjnych w Folimpex, Ja tam zaczynałem a teraz mam własną produkcję :) Wiele się tam nauczylem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Materiały uszczelniające”