Filtry do wody - uzdatnianie wody
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Filtry do wody - uzdatnianie wody
Firma Daro oferuje :
kompleksowe uzdatnianie wody,
odżelaziacze, zmiękczacze, filtry
do wody, mechaniczne:
począwszy od opracowania
technologii - poprzez
projektowanie, po realizację
Stacji Uzdatniania Wody.
Proponowanie przez nas
urządzenia służą uzyskaniu
wody o najlepszych parametrach
fizykochemicznych. oraz
posiadają wszelkie certyfikaty
jakości.
kompleksowe uzdatnianie wody,
odżelaziacze, zmiękczacze, filtry
do wody, mechaniczne:
począwszy od opracowania
technologii - poprzez
projektowanie, po realizację
Stacji Uzdatniania Wody.
Proponowanie przez nas
urządzenia służą uzyskaniu
wody o najlepszych parametrach
fizykochemicznych. oraz
posiadają wszelkie certyfikaty
jakości.
Firma Daro zajmuje się kompleksowym uzdatnianiem wody.Tel:887592556
-
martini2000
- Początkujący

No niezle
to jest dozwolone takie reklamowanie
no to w takim razie ja polecam ze swojego odczucia (uzytkownik 11 lat) :
nobel.com.pl
osmoza.com
centralne.sklep.pl
filtry do wody, osmoza, zmiekczacze, odzelaziacze, lampy UV i czego dusza zapragnie - no a najwazniejsze Jakosc potwierdzona - nie chinole - polecam
dodatkowo są jeszcze filtry firm (nie wiem nie sprawdzalem jakosci):
aquafilter.pl
greenfilter.pl
amii.pl
gsp.pl
ustm.pl i wiele wiele innych , ale nalezy uwazac zeby nie "zaoszczedzic " pozornie jak ja to zrobilem (chcac zaoszczedzic na serwisie i wybralem zamienniki innej firmy - woda smierdziala !!!)
dodam że zmiekczacze oferowane przez firmę Nobel to są takie same stacje co oferuje Viessmann - wiec chyba nie warto przeplacac u Viessmanna - chodzi o to ze EcoWater robi swoej produktty pod marką Tapworks, Ecowater (taplux) oraz robi z naklejmami viessmann dla viessmanna
no to w takim razie ja polecam ze swojego odczucia (uzytkownik 11 lat) :
nobel.com.pl
osmoza.com
centralne.sklep.pl
filtry do wody, osmoza, zmiekczacze, odzelaziacze, lampy UV i czego dusza zapragnie - no a najwazniejsze Jakosc potwierdzona - nie chinole - polecam
dodatkowo są jeszcze filtry firm (nie wiem nie sprawdzalem jakosci):
aquafilter.pl
greenfilter.pl
amii.pl
gsp.pl
ustm.pl i wiele wiele innych , ale nalezy uwazac zeby nie "zaoszczedzic " pozornie jak ja to zrobilem (chcac zaoszczedzic na serwisie i wybralem zamienniki innej firmy - woda smierdziala !!!)
dodam że zmiekczacze oferowane przez firmę Nobel to są takie same stacje co oferuje Viessmann - wiec chyba nie warto przeplacac u Viessmanna - chodzi o to ze EcoWater robi swoej produktty pod marką Tapworks, Ecowater (taplux) oraz robi z naklejmami viessmann dla viessmanna
Re: Filtry do wody - uzdatnianie wody
Mam od kilku miesięcy filtr uzdatniający wodę i jestem bardzo zadowolona
Informacje na:
-http://www.krysztalzycia.pl/pl.html
Naprawde czysta woda!
To trzeba zobaczyć!
Pozdrawiam!
Informacje na:
-http://www.krysztalzycia.pl/pl.html
Naprawde czysta woda!
Pozdrawiam!
Założyłem 8 m-cy filtr z płukaniem wstecznym HONEYWELL+ zmiękczacz wody z "BIMS-u" klienci są b. zadowoleni .Koszt z robocizną ok 4000 zł z 7% VAT
[quote="Przemek"]jakiej firmy masz filtr ? ile płaciłaś!
Podałam Link do firmy "Kryształ Życia" i można sie skontaktować. Przyjedzie ktoś kto zaprezentuje filtry.
Wczoraj zrobiłam kostki lodowe ze zwykłej wdy, wody Żywiec i z wody mojego filtra by pokazać znajomym ogromną różnicę. Wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kryształową kostką lodową z mojej wody:)
A ceny nie pamiętam bo to załatwiał mój tato gdy byłam poza granicami kraju. Myślę,że jesli zadzwonisz do firmy to powiedzą.
Telefon można znależć na www krysztalzycia.pl
Podałam Link do firmy "Kryształ Życia" i można sie skontaktować. Przyjedzie ktoś kto zaprezentuje filtry.
Wczoraj zrobiłam kostki lodowe ze zwykłej wdy, wody Żywiec i z wody mojego filtra by pokazać znajomym ogromną różnicę. Wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kryształową kostką lodową z mojej wody:)
A ceny nie pamiętam bo to załatwiał mój tato gdy byłam poza granicami kraju. Myślę,że jesli zadzwonisz do firmy to powiedzą.
Telefon można znależć na www krysztalzycia.pl
-
Przemek
http://www.e-mieszkanie.pl/prezentacja, ... ox_pl.html
a posiadam te filtry w pracy i w domu
jestęsmy zadowoleni za dużo niższą cene
Ja tez ze swoich bardzo zadowolona jestem:)) Więc, na zdrowie niech nam wyjdzie picie wody!:)) Pozdrawiam!Przemek pisze:http://www.e-mieszkanie.pl/prezentacja,110,waterbox_pl.html
A ja mam dzbanek z filtrem najbardziej chyba popularnej firmy Dafi - tani, filtruje jak trzeba, 4l pojemności i bardzo sobie chwalę. W dodatku ładnie wygląda a dla żony to ważne 
A ja słyszałam, że Dafi ma też filtry przepływowe. Jak one działają? Sprawnie? Ktoś używa?
Filtry przepływowe montuje się bezpośrednio na rurach, są o tyle dobre, że nie trzeba się użerać z przelewaniem wody przez dzbanek i można spokojnie popijać kranówkę ale nic więcej na ich temat nie wiem, może ktoś inny się wypowie. Odsyłam także do googli.
Hej,
Ja korzystam z jednego z zestawów RO7 firmy Aquafilter - kupiłem w sklepie internetowym.
W efekcie woda znacznie zmiękczona, na nowym dzbanku elektrycznym nie odkłada mi się kamień a Panowie z tej firmy wymieniają mi regularnie wklady w atrakcyjnych cenach - no i zero kosztów dojazdu serwisanta.
Koszta? W zasadzie póki co znikome, bo znacznie oszczędziłęm na wodzie mineralnej, której już... nie kupuję.
Ja korzystam z jednego z zestawów RO7 firmy Aquafilter - kupiłem w sklepie internetowym.
W efekcie woda znacznie zmiękczona, na nowym dzbanku elektrycznym nie odkłada mi się kamień a Panowie z tej firmy wymieniają mi regularnie wklady w atrakcyjnych cenach - no i zero kosztów dojazdu serwisanta.
Koszta? W zasadzie póki co znikome, bo znacznie oszczędziłęm na wodzie mineralnej, której już... nie kupuję.