Przemarzanie okien oceńcie proszę
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
zetpawel
Przemarzanie okien oceńcie proszę
Witam, proszę oceńcie te zdjęcia czy jest błędny montaż czy też okna posiadają wadę, dodam że szron jest też na uszczelkach czego nie widać na zdjęciach. Z góry dziękuję za opnie Pozdrawiam

-
Przemek
Re: Przemarzanie okien oceńcie proszę
ewidentnie zle zamontowane okna
a do tego cos chyba z samymi oknami
a do tego cos chyba z samymi oknami
-
zetpawel
W takim razie będę je reklamował, czy mogę zażądać wymiany całych okien i pokrycia koszów remontu ponieważ jest na zewnątrz izolacja ze styropianu i tynk ozdobny i podczas wymiany możne zostać uszkodzony. A drugie pytanie czy na nieszczelność tych okien ma wpływ zastosowanie rolet ???
-
zetpawel
Firma Jezierski model Canadian a montowane były 4 lata temu i w tym roku bezie się kończyła im gwarancja
Wezwać przedstawicieli firmy lub tych co te okna montowali i niech patrzą sprawdzają co jest,a najlepiej to teraz póki są takie mrozy
Pozdrowienia
aa, proszę wytłumaczyć, co oznacza, ze źle okna były zamontowane- jaki bład w sztuce został popełniony, że w ten sposób okna zachodzą lodem?, a drugie moje pytanie, to : okna drewniane, montowane ponad 10 lat temu- są bardzo głośne, jest możliwa wymiana uszczelek w tego typu oknach, wyglądają tak samo jak te na zdjęciach.
Witam wszystkich
chciałbym podłaczyć się pod ten temat
Załączyłem zdjęcie z termowizji widać dokładnie jak niska jest temperatura pod oknem (na innych zdjęciach nawet -10) Budynek jest nowy a Prezes spółdzielni twierdzi że to normalne ze pod oknem jest lód Prosze o ocene i argumenty do walki z Prezesem[/img] Coś mi nie wyszło z tym zdjęciem ale jest na górze w galerii