dzień dobry,
szukam informacji o kolektorach firmy Sunex. Słyszałem pozytywne opinie na ich temat, ale zupełnie nie spotkałem się z nimi na rynku...
Może podzielicie się informacjami.
Pozdrawiam
Sunex solary
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Sunex solary
Nic mnie już nie zdziwi ;p
-
janusz6138
- Początkujący

Re: Sunex solary
kolektory Sunex były kiedyś sprzedawane w Warszawie,ale skasowali filie i zostali na hanysowie,tam jest cała produkcja.
Tymi kolektorami obracała POLSKA EKOLOGIA
poszukaj strony,może jeszcze jest.
Tymi kolektorami obracała POLSKA EKOLOGIA
poszukaj strony,może jeszcze jest.
- Sunex
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
W chwili obecnej Sunex poza branżą typowo solarną produkuje wysokowydajne kompaktowe pompy ciepła które z powodzeniem mogą zapewnić 100% zapotrzebowania na ciepło budynku nawet w tak chłodnym klimacie jak Skandynawia. Oprócz pomp na uwagę zasługują również tzw. Kotłownie solarne które przy użyciu kilku różnych źródeł ciepła, między innymi powietrza, wody i słońca stanowią innowacyjny i tani sposób zabezpieczenia w ciepło budynku. Z myślą o rynkach Południowo - Europejskich gdzie priorytetem nie jest produkcja ciepła, tylko chłód, Sunex stworzył urządzenie klimatyzacyjne zasilane ciepłem z kolektorów słonecznych. Warto dodać, że tego typu urządzenie produkuje jedynie kilka firm na świecie co dodatkowo potwierdza wysoką renomę spółki.Gonzo pisze:dzień dobry,
szukam informacji o kolektorach firmy Sunex. Słyszałem pozytywne opinie na ich temat, ale zupełnie nie spotkałem się z nimi na rynku...
Może podzielicie się informacjami.
Pozdrawiam
Sunex S.A. innowacyjne rozwiązania solarne
Co za zbieg okoliczności, że pierwszy raz odkąd tu jestem widzę pytanie o Sunexa i od razu pojawia się odpowiedź Sunexa. Najważniejsze jak widać to być we właściwym miejscu o właściwym czasie:-).
-
instalator 7
- Zaawansowany

Jest w Polsce jedna polska firma która takie urządzenie stworzyła już 10 lat temu.Sunex pisze:. Z myślą o rynkach Południowo - Europejskich gdzie priorytetem nie jest produkcja ciepła, tylko chłód, Sunex stworzył urządzenie klimatyzacyjne zasilane ciepłem z kolektorów słonecznych. Warto dodać, że tego typu urządzenie produkuje jedynie kilka firm na świecie co dodatkowo potwierdza wysoką renomę spółki.