instalacja elektryczna
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
instalacja elektryczna
Witam mam pytanie dotyczące instalacji elektrycznej. w domu będę miał 16 miejsc świetlnych i 30 gniazdek.jaki koszt może mi powiedziec elektryk. mógłby mi ktoś odpowiedziec.
-
michael_777
- Początkujący

Re: instalacja elektryczna
za co?
35-40 zł. za punkt.
-
elpapiotr
Witam.
Nasuwa się mała dygresja - no to trzeba dowalić maksymalnie tych "punktów", by wyjść na swoje.
Nasuwa się mała dygresja - no to trzeba dowalić maksymalnie tych "punktów", by wyjść na swoje.
Prawdziwa cena za całość musi być wyliczona na podstawie projektu i oględzin.
Cena za punkt:D to tylko pusta informacja, a do tego ułożenie przewodów, montaż rozdzielni, osprzęt przyłącze itp...
Cena za punkt:D to tylko pusta informacja, a do tego ułożenie przewodów, montaż rozdzielni, osprzęt przyłącze itp...
Witam, pewnie że każdy by chciał jak najtaniej jednak na podstawie takich suchych informacji nic nie da się wyliczyć, podaj przynajmniej metraż domu,parterówka czy też piętro zasadnicza różnica i wtedy będzie można ewentualnie jakość wyliczyć
pozdrawiam,
Artur Kamiński
Artur Kamiński
WITAM SERDECZNIE Mam do zaoferowania Państwu wykonanie instalacji elektrycznej w cenie od 18zł za punkt bez materiału.Wykonujemy takze inne instalacjie typu alarmy tv domofon itp. Instalację elektryczną oddajemy inwestorowi z kompletem dokumentów związanych z odbiorem..Posiadamy uprawnienia SEP/SPE.Instalacjie wykonujemy na terenie calego województwa TEL: 606590095 E-MAIL: sebasti15@interia.pl województwo Łódzkie Mazowieckie Swiętokrzyskie Śląskie. Województwo wielkopolskie Kujawsko pomorskie i Opolskie po 20zł za punkt
-
elpapiotr
Witam.
Sieć pracuje w układzie TNC.
Przyłącze kablowe jest w układzie TNS, ale instalacje WZL zalicznikowe odbiorców w TNC. Należy przeprowadzić odbiór do ZE.
Pomożecie ?
Mam do odbioru instalacje.sebasti15 pisze:Instalację elektryczną oddajemy inwestorowi z kompletem dokumentów związanych z odbiorem.
Sieć pracuje w układzie TNC.
Przyłącze kablowe jest w układzie TNS, ale instalacje WZL zalicznikowe odbiorców w TNC. Należy przeprowadzić odbiór do ZE.
Pomożecie ?
a co bedziesz mnie sprawdzal?? z tego co widze jestes elektrykiem wiec sam powinienes wiedziec
umówimy sie na miejscu zaplacisz to zrobimy
-
jacenty800
- Superużytkownik

mowiłem ze bedzie ciekawie .SEBASTIAN podniosł rekawice .na razie 1-0 dla niego.pozdrawiam
-
elpapiotr
Witam
Nie jest ciekawie, bo nic się nie dowiedziałem - same ogólnikijacenty800 pisze:mowiłem ze bedzie ciekawie
Rzecz w tym, że to już jest zrobione, i trzeba jakoś odkręcić.sebasti15 pisze:umówimy sie na miejscu zaplacisz to zrobimy