dach mansardowy

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

hipolit
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

dach mansardowy

Post autor: hipolit »

panowie powiedzcie mi czy stosujecie wieksze ceny za dach mansardowy dojście jest bezposrednio ze strychu. Chce dać 35zł za metr kwadratowy położenia dachówki karpiówki kryty w koronkę

Awatar użytkownika
DACHOŁAZ
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: dach mansardowy?

Post autor: DACHOŁAZ »

Smieszna cena

docent56
rekomendowany doradca

Re: dach mansardowy?

Post autor: docent56 »

A ile chcesz dać za foliowanie z nabiciem kontrłat i ile za łacenie ?I ile za obróbki blacharskie?

hipolit
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Re: dach mansardowy

dach jest już prawie cały zafoliowany i załacony dlatego tylko daje cene za dachówke mysle ze za obróbki powiem 30zł od mb jest to prawie dach 400m2 wiec nie chce walnąć dużej ceny zeby nie zrazić goscia

Awatar użytkownika
DACHOŁAZ
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Bez projektu ciężko się wyceniać bo np. większość mansardów wymaga obstawienia rusztowaniem,ilość pięter do pokonania , rodzaj obróbek blacharskich też ma znaczenie. Wcześniej zrozumiałem że chcesz dać a teraz widzę że chcesz wziąć 35zł :wink:

RafałW
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: RafałW »

50 do 55 to minimum

hipolit
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

odnosnie tego co pisałem wcześniej dałem 50zł goście przyszli i robią za 30zł masakra to co sie dzieje to jest straszne ale to tak jak wchodzą ekipy niezarejstrowane i z chłopkami z pod monopolowego a potem płaczą że za poprawki musza srogo płacić

kielo
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: kielo »

hipolit pisze:odnosnie tego co pisałem wcześniej dałem 50zł goście przyszli i robią za 30zł masakra to co sie dzieje to jest straszne ale to tak jak wchodzą ekipy niezarejstrowane i z chłopkami z pod monopolowego a potem płaczą że za poprawki musza srogo płacić
Tak pierw płacą,a pózniej płaczą
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
DACHOŁAZ
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Wcześniej zajmowałem się rzeźbiarstwem w drewnie i z podobnych przyczyn zmieniłem kierunek na ciesielstwo ale jak zauważyłem to w tym fachu też nie jest lekko . Wszędzie słysze że za drogo i ze ktoś zrobi taniej , obserwuje te budowy na które nie udało mi się wbić szczególnie te gdzie inwestor znalazł ekipę na kompletny dach za 50 zł od metra i często poprawia mi to humor bo inwestor ma to za co zapłacił :lol:

Awatar użytkownika
Andrzej Wilhelmi
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Andrzej Wilhelmi »

hipolit ty jesteś inwestorem czy wykonawcą? Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”