sztukaterie elewacje
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
sztukaterie elewacje
Robimy elewacje oraz sztukaterie pare ładnych lat i mamy doswiadczenie w tego typu sprawach jesli ktos bedzie maial pytanie prosze pytac!!!!! DORADZAMY
Re: sztukaterie elewacje
właśnie szukam dobrej ekipy która ma pojęcie o wykonastwie i może doradzić.TOM-BUD pisze:witam
skąd jesteście - bo ja potrzebuję kogoś z okolic Radmia?
jak wygląda to cenowo z waszej strony?
może jakieś fotki waszych robót
Cenowo wychodzi to bardzo różnie w zależności od tego co to ma być (gzymsy, bonie, ozdoby okien i drzwi) i jak to ma wyglądać. Przykładowe fotki mogę wysłać na mail.perzykT pisze:właśnie szukam dobrej ekipy która ma pojęcie o wykonastwie i może doradzić.TOM-BUD pisze:witam
kontakt: wlodeg@gmail.com
Bardzo chętnie obejrzę sobie jakieś ciekawe pomysły bo to również jest w tym momemncie trudne do wyboru. Szukam ciekawego ale nie wyzywającego pomysł€ na elewację. Podaję e-mail do mnie: tomperzynski@wp.pl
wlodeg pisze:Cenowo wychodzi to bardzo różnie w zależności od tego co to ma być (gzymsy, bonie, ozdoby okien i drzwi) i jak to ma wyglądać. Przykładowe fotki mogę wysłać na mail.perzykT pisze:właśnie szukam dobrej ekipy która ma pojęcie o wykonastwie i może doradzić.TOM-BUD pisze:witam
kontakt: wlodeg@gmail.com