Farby wysokiej jakości - pilne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Farby wysokiej jakości - pilne
W planach mam remont pokoju dziennego w którym spędzamy z domownikami większość czasu. Zależy mi więc na wyborze farby o wysokiej jakości żeby nie odnawiać co parę miesięcy pomieszczenia, tym bardziej że mój mąż to straszny nerwus dlatego jak coś robić to tylko porządnie. Czekam na wskazówki z waszej strony oraz pomoc w wyborze kolorów, pozdrawiam
-
Spyker
Re: Farby o wysokiej jakości - pilne
Zdjęcia jakby Pani dodała to byłoby łatwiej. Dulux ma dobre farby i szeroką paletę kolorów.
Polecam artykuły.
http://www.e-mieszkanie.pl/sciany.html
Polecam artykuły.
http://www.e-mieszkanie.pl/sciany.html
Re: Farby wysokiej jakości - pilne
A może położyć tapetę na ściany?? Ja osobiście bardzo lubię tapety, bo ściana nie jest wtedy taka "mdła" Jeśli szuka Pani dobrej farby, tapety, albo czegoś innego
Dulux odkąd jest mieszany w Polsce strasznie się popsuł, to normalne my wszystko musimy popsuć.W tej chwili polecam farby z Tikkurila warto zobaczyć ich oferte bo jeszcze nie zdążyli udoskonalić swoich wyrobów pod kątem polskiego klienta. 
Caparol się sprawdza . Używam aktualnie SAMTEX 3 mat ;SAmtex 7 połmat i
Samtex 20 moja ulubiona o jedwabistym połysku.
Samtex 20 moja ulubiona o jedwabistym połysku.
polecam farby marki tikkurila, beckers i nobiles, duluxa raczej odradzam lubią sie na nim robić z biegiem czasu "pajęczynki"
FLUGER i tylko fluger.Mercedes wśród farb.
Fluger ma duży wybór w w zależności czego się oczekuje od malowanej powierzchni. Jako wyoknawca gorąco polecam.
Polecam również farby KABE
-
marysieńka
- Początkujący

Tapet to ja mam już dosyć, lepiej pomaluj sobie ściany na 2 kolory i chociaż będziesz miała modnie w mieszkaniu. Ciepłe i przyjazne kolory mają też Barwy Natury, myślę że coś byś tam wybrała
-
mateusz_kajtek
- Zainteresowany

ponoć farby z Tikkurila są dobre ja wybrałem nobilesa pory roku malowanie dopiero przede mną ale próbe zrobiłem to ciepłe przyjemne kolory wyszły...
albo rade damy albo jak tynk odpadamy
a ztym o sie akurat zgodze a ze swojej strony polecam haeringayanes pisze:Dulux odkąd jest mieszany w Polsce strasznie się popsuł, to normalne my wszystko musimy popsuć.W tej chwili polecam farby z Tikkurila warto zobaczyć ich oferte bo jeszcze nie zdążyli udoskonalić swoich wyrobów pod kątem polskiego klienta.
bardzo dobra firma a jesli chodzi o latexy to nie znam lepszych
pozdro
Ja malowałem Śnieżką i też nie narzekam, kolory ładne, dobrze się malowało i zmywać z nich łatwo. Wiosną zamierzam zrywać tapety w pozostałych pomieszczeniach i malować na jednolity kolor.
wybacz tomku_D Sniezka moze jest dobra ale nie jest farba wysokiej jakosci-niestettytomek_D pisze:Ja malowałem Śnieżką i też nie narzekam, kolory ładne, dobrze się malowało i zmywać z nich łatwo. Wiosną zamierzam zrywać tapety w pozostałych pomieszczeniach i malować na jednolity kolor.