Poszukuję wykonawców
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Poszukuję wykonawców
Witam,
Poszukuje firmy która by się podjęła wykonania dachu na domu oraz garażu kompleksowo. Projekt domu to Mieszko pracowni archipelag. Moja budowa znajduje się w Bielsku Białej. Pokrycie dachowe jakie bym chciał użyć to karpiówka firmy koramic. Proszę o kontakt jeżeli jesteście państwo zainteresowani i kiedy ewentualnie macie wolne terminy. Jeżeli są potrzebne jakieś in informacje to proszę dać mi znać a postaram się państwu dostarczyć niezbędne info albo zadzwonię.
Proszę mi dać tez znać czy zrobilibyście wieniec na domu (deka jest już gotowa) oraz czy podjęlibyście się wymurowania komina zewnętrznego i oczywiście kosz tych prac.
P.S. Poniżej przesyłam linka do strony z projektem ogólnym, natomiast jeżeli państwo będziecie chcieli projekt szczegółowy to mogę go wysłać na maile również.
/http://www.archipelag.pl/projekty-domow/mieszko/
Pozdrawiam i czeka na odpowiedz.
Marek Kowalski
kom - 604320748
Poszukuje firmy która by się podjęła wykonania dachu na domu oraz garażu kompleksowo. Projekt domu to Mieszko pracowni archipelag. Moja budowa znajduje się w Bielsku Białej. Pokrycie dachowe jakie bym chciał użyć to karpiówka firmy koramic. Proszę o kontakt jeżeli jesteście państwo zainteresowani i kiedy ewentualnie macie wolne terminy. Jeżeli są potrzebne jakieś in informacje to proszę dać mi znać a postaram się państwu dostarczyć niezbędne info albo zadzwonię.
Proszę mi dać tez znać czy zrobilibyście wieniec na domu (deka jest już gotowa) oraz czy podjęlibyście się wymurowania komina zewnętrznego i oczywiście kosz tych prac.
P.S. Poniżej przesyłam linka do strony z projektem ogólnym, natomiast jeżeli państwo będziecie chcieli projekt szczegółowy to mogę go wysłać na maile również.
/http://www.archipelag.pl/projekty-domow/mieszko/
Pozdrawiam i czeka na odpowiedz.
Marek Kowalski
kom - 604320748
Re: Poszukuję wykonawców
Witam
Termin realizacji jest kwestia do dogadania. W kazdym razie chcialbym miec ten dach gotowy w 2010.
Pozdrawiam
Marek
Termin realizacji jest kwestia do dogadania. W kazdym razie chcialbym miec ten dach gotowy w 2010.
Pozdrawiam
Marek
MK
-
Przemek
kilkunastu dobrych dekrzy znajduje ie w katalogu firm www.e-dach.pl
co więcej dali on swoje ogłoszenia w ZLECENIACH ...
co więcej dali on swoje ogłoszenia w ZLECENIACH ...
witam,
Dzieki za info, ale te informacje z strony e-dachu juz wykorzystalem. Ten post to tylko kolejna alternatywa do poszukiwan.
Pozdrawiam
Marek
Dzieki za info, ale te informacje z strony e-dachu juz wykorzystalem. Ten post to tylko kolejna alternatywa do poszukiwan.
Pozdrawiam
Marek
MK
Witam właśnie skończyłem dacz z karpiówki na łuskę i tu pytanie łuska czy koronka? byłbym zainteresowany tym zleceniem podam meil-a Dachyremonty@interia.eu nr tel. 519-825-278 pozdrawiam i wesołych świąt
los sprzyja gotowosci umysłu
-
mlody160493
- Początkujący

Witam
Zapraszam na Strone elewacje.biz.pl
Mamy Pełna oferte oraz innowacyjny system splaty ratalnej bez banku.
Pozdrawiam.
Zapraszam na Strone elewacje.biz.pl
Mamy Pełna oferte oraz innowacyjny system splaty ratalnej bez banku.
Pozdrawiam.