Szanowna Pani w srednim wieku!
Wiele mądrości tu przeczytałem i dziekuję za wiedzę.Z technika okienna mam do czynienia od zawsze.Jeżeli różnica temperatur wewnątrz i na zewnątrz wynosi klikadziesiat stopni,to bez wzgledu czy będzie Pani miała 100 nawiewników a na środku mieszkania oprócz ogrzewania rozpali pani sobie ognisko,zawsze na oknach będzie skraplała sie para,a co za tym idzie kałuże na parapecie.Powód jest prosty żadnen nawiewnik,żadna normalna wentylacja nie jest w stanie wymieniać tak dużo powietrza,żeby pozbawić go całej wilgoci.Pot,gotowanie,pranie suszenie,oddychanie,to sama wilgoć i nic sie na to nie poradzi.Wietrzyć mieszkanie trzeba,tym bardziej,że ,to może brzmi irracjonalnie,ale wietrzenie ,dobre wietrzenie powoduje obniżenie kosztów ogrzewania,bo jak wiadomo/czy ja wiem ,czy wiadomo/suche powietrze ogrzewa sie szybciej pobierając zdecydowanie mniej energii.
http://www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679
Dobry towar za rozsądną cenę.Nie zawsze ilość zaiwestowanych pieniędzy jest wprost proporcjonalna do osiągniętych efektów.Wszyscy moi klienci zostali moimi przyjaciółmi.