Amatorska wkrętarka do 200 zł
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Amatorska wkrętarka do 200 zł
Potrzebuję wkrętarko- wiertarki do ok 200 zł. Nie bedzie wykorzystywana często, raczej do malych robót domowych, typu wywiercenie jakiegoś otworu, czy przykręcenie wkrętów. oczywiście w grę wchodzi tylko narzędzie z akumulatorem.
Co polecacie?
Co polecacie?
Re: Amatorska wkrętarka do 200 zł
miałem kinzo do póki nie przeładowałem bateri było wszystko ok później była black&decker w miare się sprawdzała ale mówimy tu o sprzęcie na urzytki własne .Jeśli chcesz pracować tym zarobkowo niżej niż 500 nie radziłbym kupować bo to tylko strata nerwów mam teraz metabo litowa bateria i jestem bardzo zadowolony także przy narzędziu które ma zarabiać na ciebie nie ma co skąpić pieniędzy i praca staje się przyjemnością taka moja opinia
.pozdrawiam
A jaka powinna miec moc taka wkrętarka?
-
industria24
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Witam serdecznie.
Na podstawie założeń jakie Pan napisał (do ok. 200zł, amatorska, rzadko używana, do prostych prac domowych typu wiercenie /metal, drewno/, wkręcanie) proponuję zwrócić uwagę na następujące propozycje:
B&D Modele:
EPC12CAB lub EPC14CABK
Maktec
MT062SK2
SKIL
2006
Z pewnością na rynku dostępnych jest wiele modeli amatorskich wkrętarek w cenie ok. 200 zł.
Sugeruję wybrać narzędzie do którego producent zapewnia serwis oraz ewentualne części zamienne.
Pozdrawiam
Industria24.pl
Na podstawie założeń jakie Pan napisał (do ok. 200zł, amatorska, rzadko używana, do prostych prac domowych typu wiercenie /metal, drewno/, wkręcanie) proponuję zwrócić uwagę na następujące propozycje:
B&D Modele:
EPC12CAB lub EPC14CABK
Maktec
MT062SK2
SKIL
2006
Z pewnością na rynku dostępnych jest wiele modeli amatorskich wkrętarek w cenie ok. 200 zł.
Sugeruję wybrać narzędzie do którego producent zapewnia serwis oraz ewentualne części zamienne.
Pozdrawiam
Industria24.pl
Może jakaś podpowiedz, gdzie kupić pastylki do akumulatorka.Mam od prawie dwóch lat chinola ale ma udar i szkoda wyrzucić 18,4 V.
Ja mam w sadzie chińczyka z biedronki 18,4 V za 75 PLNów i wielkiej różnicy między nim a B&D nie widzę.
ja mam taką z allegro zrobiłem nią całe poddasze i jeszcze działa najważniejsze że ma 2 baterie i szybką ładowarkeWarFan pisze:Potrzebuję wkrętarko- wiertarki do ok 200 zł. Nie bedzie wykorzystywana często, raczej do malych robót domowych, typu wywiercenie jakiegoś otworu, czy przykręcenie wkrętów. oczywiście w grę wchodzi tylko narzędzie z akumulatorem.
Co polecacie?
/http://www.allegro.pl/item827909411_niemiecka_wkretarka_top_craft_18_v_1_5ah_2aku_gw.html
nie kupuj badziewia bo nie warto!!!kup lepiej jakas markowa np.hitachi ds12dvf3 na allegro kupilem za ponad 400
i pamietaj ten co tanio kupuje,kupuje dwa razy
Pewnie że takie firmy jak Hitachi, Makita czy DeWalt robią świetne wkrętarki które w rękach zawodowców okazują się warte swojej ceny, tylko na początku postu została określona maksymalna cena. Więc doradzając warto się nad tym zastanowić. Jeżeli amator określa cenę na 200 PLN to znaczy że zdaje sobie sprawę że sprzęt który chce kupić nie będzie narzędziem dla profesjonalisty i tak też nie będzie go traktował.
W domu używam Makity I jestem z niej bardzo zadowolony. Niestety cena tej wkrętarki nie mieści się ramach narzuconych przez autora postu.
Nie doradzam kupna jakiegoś markietowego badziewia w przedziale 100 - 200 PLN bo już kilka takich miałem w rękach, jedną nawet dostałem w prezencie.
Trzeba mieć naprawdę szczęście żeby trafić na coś co nie popsuje się po kilku użyciach.
Natomiast kilku moich znajomych używa wkrętarek kupionych za cenę niższą niż 100 PLN i są zadowoleni. Dodatkowo nie martwią się oto kiedy je rozwalą tylko zarzynają jak się da.
Sam na działce mam biedronkową wkrętarkę za 75 PLN i jak do tek pory nic złego oprócz zjechania bitów i spalenia wierteł z zestawu jej nie zrobiłem.
W domu używam Makity I jestem z niej bardzo zadowolony. Niestety cena tej wkrętarki nie mieści się ramach narzuconych przez autora postu.
Nie doradzam kupna jakiegoś markietowego badziewia w przedziale 100 - 200 PLN bo już kilka takich miałem w rękach, jedną nawet dostałem w prezencie.
Trzeba mieć naprawdę szczęście żeby trafić na coś co nie popsuje się po kilku użyciach.
Natomiast kilku moich znajomych używa wkrętarek kupionych za cenę niższą niż 100 PLN i są zadowoleni. Dodatkowo nie martwią się oto kiedy je rozwalą tylko zarzynają jak się da.
Sam na działce mam biedronkową wkrętarkę za 75 PLN i jak do tek pory nic złego oprócz zjechania bitów i spalenia wierteł z zestawu jej nie zrobiłem.