pokój na poddaszu

Jeżeli chcesz zaadaptować swoje poddasze to koniecznie musisz znać wszystkie aspekty, z jakimi możesz się spotkać przy remoncie poddasza. Oprócz tego w tym dziale poznasz pomysły innych na aranżacje tego pomieszczenia.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

seba26
Początkujący
Początkujący

pokój na poddaszu

Post autor: seba26 »

witam wszystkich serdecznie jestem tu pierwszy raz ale będe bywał częsciej ponieważ to ciekawe forum.ale na początek mam takie pytanie odnośnie dachu .mam plan zrobić pokuj na podaszu dom jest murowany dach dwu spadzisty kryty dachówkom bez żadnych foli ani ociepleń .i czy poprostu jest taka morzliwośc zeby całe te ocieplenie dachu (folia paroprzepuszczalna wełna parojzolacja) robić od środka bez zdejmowania dachówki .za wszelkie błędy zgóry przepraszam i czekam na podpowiedzi.

MistrzJan
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: pokuj na podaszu

Post autor: MistrzJan »

Jak przeczytałem temat to myślałem , że trzeba brać przecinak w rękę. :lol: Musisz rozebrać i robić od góry. Pozdrawiam Jan.

Awatar użytkownika
exclusivebud
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Re: pokój na poddaszu

Post autor: exclusivebud »

ja jestem innego zdania nasza firma posiada pianę zamiast wełny przy niej nie potrzeba zadnej foli i mozsz spokojnie zrobic to docieplenie poddasza od wewnątrz zapraszam na nasza strone exclusivebud.pl dowiesz sie więcej

seba26
Początkujący
Początkujący

Post autor: seba26 »

dzienkuje za porady każda jest na wage złota dlatego chciałbym ich jak najwięcej ale czytałem kiedyś że można te folie kłaść od środka robiąc podasze na pokoje bo niezabardzo mi jest na ręke zdejmować całom dachówke dla tej foli poniewarz to duże koszty a dach mam jeszcze dobry .a niemam durzych środków finansowych dlatego musze to robić sam ale chce to zrobić dobrze . morze ktoś mi podpowie czy strop o gróbości ok14 15 cm wytrzyma obciąrzenie dla pokoj do zamieszkania dziękuje i pozdrawiam .

GipsKarton
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: GipsKarton »

seba26 pisze:dzienkuje za porady każda jest na wage złota dlatego chciałbym ich jak najwięcej ale czytałem kiedyś że można te folie kłaść od środka robiąc podasze na pokoje bo niezabardzo mi jest na ręke zdejmować całom dachówke dla tej foli poniewarz to duże koszty a dach mam jeszcze dobry .a niemam durzych środków finansowych dlatego musze to robić sam ale chce to zrobić dobrze . morze ktoś mi podpowie czy strop o gróbości ok14 15 cm wytrzyma obciąrzenie dla pokoj do zamieszkania dziękuje i pozdrawiam .
podpowie owszem konstruktor.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Poddasze”