Robot kuchenny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Robot kuchenny
Firma, o której mówisz ma bardzo dobry sprzęt, ja co prawda ma prosownicę tej firmy, ale skoro jestem zadowolona z tak małej rzeczy to i robot kuchenny będzie dobry:) przynajmniej takie jest moje zdanie:) Moja siostra kupiła robot kuchenny philips, jest z niego bardzo zadowolona, ale to jest trochę droższa firma. MPM jak najbardziej jest dobrą firmą:)
-
kopacz1965
- Początkujący

osobiście polecam thermomix! drogi, ale dzięki temu nie ma dla niego rzeczy niemożliwyc!
Oooo masakra jaki fajny robot! Toż to przecież robi na pewno wszystko
Podoba mi się, nie widziałam w sumie wcześniej czegoś co by miało tyle funkcji na raz
Ja tam mam w domu zwykłego robota, który mogę tylko jkieś ciasto utrzeć a do wszystkiego innego mam osobny sprzęt.
Te roboty kupujecie w sklepach internetowych?
No a to coś dziwnego? Ja właściwie cały sprzęt mam ze sklepu internetowego, głównie kupowałam na magicznaplaneta.pl i robota tez mi się tam udało kupić bardzo tanio. Wydaje mi się, że teraz coraz więcej ludzi przekonuje się do zakupów internetowych - właściwie o nic nie trzeba się martwić, wszystko dowiozą na miejsce, a cenowo wyjdzie tanio niż w sklepie stacjonarnym.
termomix to dla mnie wyrzucenie pieniedzy w bloto-duzo kosztuje i robisz wszytko z przepisu,z ero innowacji. zat aka kase mozeszmiec 3roboty dobrej firmy.jelsi chce wam sie robic maslo, pieczywo, majonez to czemu nie...ja wole zaoszczedzi ctroche czasu i kupic gotowe:)
nie miałem akurat tego robota ale mam mikser i toster z tej firmy i powiem ze juz3 rok leci i nadal są sprawne to raczej dobre produkty z tej firmy są 
Nigdy wiecej MPM. Miałam kilka rzecy od nich i iestety bardzo się zawiodłam. Co do thermomixa to zgadzam sieze jest fajny jednak ta cena bardzo mocno boli mój portfel. Moze rozwiązaniem bedie urzadzenei tego typu http://multicooker.pl/katalog/multicookery/ ma bardzo dużo opcji jednak nie próbowałam go jeszcze. Czy ktoś urzywał multicookera i może mi cos o nim powiedzieć?
Robot kuchenny mam akuratnie Zelmera, ale firmę MPM moge śmiało polecić. Robią dobre, solidne produkty, a do tego mają atrakcyjne ceny. Mam od nich toster i naprawdę świetnie się sprawdza.
Mam toster mpm i sprawdza się, przy sporadycznym użytkowaniu. Co do robota to ja mam blender zelmera i bardzo stary mikser, więc muszę pomyśleć o czymś nowym. Niestety multicookery mnie nie przekonują, co byście polecili?
blender wystarczy! Ja robie wszystko blenderem 
Dobry sprzęt AGD ma electrolux. http://www.zamienszafkenazmywarke.pl/ tutaj można wygrać robot kuchenny tej firmy. Żonka ma model 4200 i jest zadowolona :)
heeh Gerdziak to tak jak ja, zupki są super 
no ja mam od 2007 i dalej działa, robot to co innego, można lepsze rzeczy robić