piekarnik nad lodówką??-pilne bardzo
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
piekarnik nad lodówką??-pilne bardzo
witam
Mam małą kuchnię i niemały problem z rozmieszczeniem sprzętu AGD.
Proszę o odpowiedź czy:
1. piekarnik do zabudowy może być zamontowany nad lodówką? - pilne bardzo
2. ociekacz ze zlewozmywaka może nachodzić na zmywarkę??
w zabudowie narożnej tworzą mi się 2 prostopadłe do siebie szafki narożne o szerokości frontu 20 cm (czyli mikro), oczywiście głębokość 60 cm.
co mogę z tym zrobić??
Proszę o odpowiedź czy:
w zabudowie narożnej tworzą mi się 2 prostopadłe do siebie szafki narożne o szerokości frontu 20 cm (czyli mikro), oczywiście głębokość 60 cm.
co mogę z tym zrobić??
-
Spyker
Re: piekarnik nad lodówką??-pilne bardzo
Może być nad lodówką tylko jak Pani wtedy będzie z niego korzystać. No chyba, że lodówka jest bardzo mała to wtedy tak.
ja słyszałam że takie sąsiedztwo (piekarnik i lodówka) to nic dobrego. ciepło króre wydostaje się z piekranika powoduje że lodówka częściej się włącza i szybciej dochodzi do awarii.
sprawdz wszystko 2 razy
Jeśli lodówka nie jest zabudowana w meblu? to można na lodówce położyć jakąś deske żeby piekarnik nie stał od razu na lod. Jeśli chodzi o ociekacz to raczej nie ma problemu żeby nachodził na zmywarkę[tylko wczeniej dobrze by było sprawdzić czy zmywarka wejdzie pod ociekacz]koliwa pisze:witam
Proszę o odpowiedź czy:
co mogę z tym zrobić??
Pozdrowienia
tak, lodówka i piekarnik będą w zabudowie więc raczej nie będzie problemu żeby oddzielić je jakąś deską.
dzięki za odpowiedzi,
czekam na dalsze jeśli ktoś ma doświadczenie w tym temacie
dzięki za odpowiedzi,
Ja jak najbardziej proponuje zajrzeć na 1komp.pl, ponadto zawsze można poradzić się fachowej obsługi, dokładnie opisać problem i myślę, że tam znajdziesz najlepsze rozwiązanie:)
Spokojnie mozna zamontowac. odleglosc miedzy piekarnikiem wynosi wtedy okolo 20cm. Zalezy jeszcze w jakich meblachtzn z jakiej firmy.koliwa pisze:tak, lodówka i piekarnik będą w zabudowie więc raczej nie będzie problemu żeby oddzielić je jakąś deską.
dzięki za odpowiedzi,
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!
Moja sąsiadka ma maleńką kuchnię i w taki sam sposób rozwiązała problem z lodówką i piekarnikiem. Nie był to najtrafniejszy pomysł bo już dwa razy miała problem z lodówką. Teraz nie może przestawić piekarnika, bo nie ma gdzie, ale twierdzi, że to był najgorszy pomysł na jaki wpadła. A w dodatku ma 157 cm wzrostu, i aby dostać do piekarnika musi stać na krześle:)