Firma adipex

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

uho5
Początkujący
Początkujący

Firma adipex

Post autor: uho5 »

firma ta zajmuje się przekazywaniem namiarów na inwestorów szukających wykonawców. Biorą niezłe pieniądze za min. 100 namiarów przez 3 miesiące. Czy ktoś korzystał z ich usług, miał styczność z tą firmą, lub innymi podobnymi ?
Będę wdzięczny za pomoc.

adamis
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Firma adipex...

Post autor: adamis »

Z 8-10 lat temu miałem z nimi kontakt jako potencjalny wykonawca usług. Przysyłali mi klientów kilkanaście razy, ale nigdy nic z tego nie wyszło, bo albo klient był za daleko (ponad 50km), albo nie miałem wolnych terminów.
Dlatego nie miałem okazji sprawdzić ich w rzeczywistej sytuacji.
Najśmieszniejsze było jednak to, że prawie przez dwa lata traktowali mnie jak inwestora i uparcie dzwonili do mnie z namiarami na budowlańców. Cierpliwie tłumaczyłem, że przecież zarejestrowali mnie jako usługodawcę, co przyjmowali do wiadomości, przepraszali, a potem...., znów od nowa. :shock: :)
adam

Awatar użytkownika
dachefekt
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Re: Firma adipex...

Post autor: dachefekt »

dziięki tej firmie miałem pierwszą robotę na swoim a potem już poszło...tym bardziej byłem zadowolony bo pierwsze namiary miałem za darmo:)
pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”