stojąca woda na podjeździe do domu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
katarzynam
- Początkujący

stojąca woda na podjeździe do domu
Prosze o pomoc jak rozwiazac problem ze stojącą woda po opadach na podjeździe do domu. Jest on wykonany z puzzli na zaprawie cementowo-piaskowej, dwa lata temu. Odpowiedni spadek był zachowany. Wszystko było ok. Wiosna tego roku gmina utwardziła mi tłuczniem drogę i teraz jest ona nieco wyzej od mojego podjazdu. Co moge teraz zrobic by pozbyc sie wody. Bo juz nie wiem czy problem tkwi w drodze dojazdowej czy puzlle mi osiadły. Prosze o wskazówki. Kasia
katarzyna
Re: stojąca woda na podjeździe do domu
Wstaw sobie kratkę ściekową na łaczeniu drogi gminnej i podjazdu. najprostsze, najłatwiejsze i najtańsze.katarzynam pisze:Prosze o pomoc jak rozwiazac problem ze stojącą woda po opadach na podjeździe do domu. Jest on wykonany z puzzli na zaprawie cementowo-piaskowej, dwa lata temu. Odpowiedni spadek był zachowany. Wszystko było ok. Wiosna tego roku gmina utwardziła mi tłuczniem drogę i teraz jest ona nieco wyzej od mojego podjazdu. Co moge teraz zrobic by pozbyc sie wody. Bo juz nie wiem czy problem tkwi w drodze dojazdowej czy puzlle mi osiadły. Prosze o wskazówki. Kasia