Cześć!
Jakie macie separatory tłuszczu?
Interesuje mnie separator podzlewowy, prosiłbym tez o info odnośnie serwisu/opróżniania separatora. Pozdrawiam!
Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym
http://www.forumbudowlane.pl/
Re: Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym
Mielismy podzlewowe… I nie byliśmy z nich zadowoleni z uwagi na zapachy i ciężkie opróżnianie. Wywaliliśmy i zrobiliśmy zewnętrzne separatory. Wywóz to około 1300 zł za 2 separatory (500 i 300l). Dostajesz dokument potwierdzający wywózkę.
https://portalgastronomii.pl/?p=2877
Kilka podpowiedzi jak wybrać odpowiedni i na co zwrócić uwage przy wyborze.
https://portalgastronomii.pl/?p=2877
Kilka podpowiedzi jak wybrać odpowiedni i na co zwrócić uwage przy wyborze.

