Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Awatar użytkownika
martan
Superużytkownik
Superużytkownik
Posty: 618
Rejestracja: 19 mar 2015, 9:21

Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym

Post autor: martan »

Cześć!
Jakie macie separatory tłuszczu?
Interesuje mnie separator podzlewowy, prosiłbym tez o info odnośnie serwisu/opróżniania separatora. Pozdrawiam!
http://www.forumbudowlane.pl/

Awatar użytkownika
Tomek5
Aktywny
Aktywny
Posty: 262
Rejestracja: 18 lis 2014, 11:18

Re: Separator tłuszczu w lokalu gastronomicznym

Post autor: Tomek5 »

Mielismy podzlewowe… I nie byliśmy z nich zadowoleni z uwagi na zapachy i ciężkie opróżnianie. Wywaliliśmy i zrobiliśmy zewnętrzne separatory. Wywóz to około 1300 zł za 2 separatory (500 i 300l). Dostajesz dokument potwierdzający wywózkę.

https://portalgastronomii.pl/?p=2877

Kilka podpowiedzi jak wybrać odpowiedni i na co zwrócić uwage przy wyborze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”