Lokal gastronomiczny bez fundamentów

Opinie techniczne budynków i budowli, odbiory robót w imieniu Inwestora, Doradztwo techniczne, Nadzory inwestorskie, optymalizacja kosztów budowy.
biglui
Początkujący
Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 13 lip 2012, 13:37

Lokal gastronomiczny bez fundamentów

Post autor: biglui »

Witam!

Mam problem. Dzierżawie kawałek teraenu idealnego pod działalność gastronomiczną (W centrum miasta przy głównym deptaku). Mam projekt obiektu i biznesplan. Obiekt ma mieć 25 - 30 m2 ma stanąć bez fundamentów. Latam po urzędach i każdy odsyła mnie gdzie indziej. Z urzędu miasta do starostwa ze starostwa do geodezji i na opak. Jakich dokumentów potrzebuje dla sanepidu jakich dla urzędu miasta co musze wziąść z geodezji a co ze starostwa powiatowego no ico z urzędem budowy? Bardzo prosze o odpowiedz bo interes stoji a sezon ucieka wraz z klientami.

Z góry dziękuje
Sfrustrowany Polak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ekspertyzy budowlane i opinie techniczne”