creaton proszę o opinie dachówki

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

chomag
Początkujący
Początkujący
creaton proszę o opinie dachówki

autor: chomag » 21 lip 2009, 11:33

Jestem na etapie wyboru dachówki i wybrałem dachówkę creatona ale są różne opinie.
Proszę o opinie ludzi którzy mają już tą dachówkę.

Dziękuję i pozdrawiam.

RafałW
Aktywny
Aktywny
Kontaktowanie:

autor: RafałW » 21 lip 2009, 22:18

mogę odpowiedzieć tylko jako wykonawca, iż odkąd robię dachy z Creatona nigdy niemiałem żadnych problemów. Duży wpływ na to miała firma dostarczająca mi materiały, oraz bezpośredni kontakt z przedstawicielem Creatona.

rozyczka1191
Początkujący
Początkujący
Re: creaton proszę o opinie dachówki

autor: rozyczka1191 » 31 paź 2009, 0:20

Chcialam Cie przestrzec przed zakupem creatona
my z mezem zakupilismy harmonie neu- piekna dachowka glazurowana
ale neistety.... Twisted Evil przyjechala do nas dostawa, rozpakowalismy palete, patrzymy a tam.... uszkodzone dachowki.....
sa pakowane w paczki po 5 sztuk, w kazdej takiej sa 3 uszkodzone :/
maja takie centki wielkosci 6na 6mm, jest zdarta warstwa lakieru.
Zlozylismy reklamacje i czekamy...
przeszukalam internet i okazalo sie ze jest duza grupa ludzi oszukana przez cretona
reklamacje zazwyczaj sa nieuznawane, ja im nie popuszcze, bedziemy powolywac rzeczoznawce budowlanego i prawdopodobnie trafi sprawa do sadu
przestrzegam wszystkich przed zakupem creatona!!! ja tez marzylam, ze bedzie to piekna dachoweczka a tu prosze
az spac po nocach nie moge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

jestem wsciekla i nie zdaze przykryc dachu na zime :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wróć do „Pokrycia dachowe”