Nie mogłam znaleźć jakiegokolwiek wpisu, pod który mogłabym się podczepić, w związku z czym ruszam z nowym tematem. Słuchajcie, w zeszłym tygodniu kupiłam nowe auto - 9-letnią skodę i teraz, czas aby ją ubezpieczyć . Pytanie, tylko gdzie? Nie znam się specjalnie na rynku ubezpieczeń samochodowych. Nie śledziłam regularnie tej tematyki, więc nie bardzo się orientuję. Kolega poradził mi, abym ubezpieczyła samochód w firmie Gothaer. To firma, która od ładnych kilku lat działa na polskim rynku i zdobyła sobie pewną markę. Sprawdziłam ich stronę, poczytałam nie tylko o ubezpieczeniu oc, ale również innych oferowanych polisach, na przykład ac i ich oferta wygląda całkiem korzystnie. Sprawdziłam także w kalkulatorze, ile by wynosiła potencjalna składka dla mojego samochodu i wyszła relatywnie niska. Nie chcę jednak podejmować decyzji pod wpływem wrażenia, dlatego piszę tutaj na forum. Czy ktoś z forumowiczów ma auto ubezpieczone w Gothaerze? Jeśli tak, to będę wdzięczna za podpowiedzi. Każdy głos się dla mnie liczy
.