Jeśli chodzi o Wrocław, to nie jestem w stanie nic polecić. Natomiast jeśli ktoś wybiera się na wyjazd służbowy do Warszawy to najlepsze hotele pracownicze można znaleźć na stronie: apartamenty-magnolie.pl . Tutejsze hotele pracownicze są nie drogie więc na pewno pobyt nie będzie kosztowny. Dodatkowo taki hotel dla pracowników zapewnia komfortowy pobyt o różnej długości czasu. Warto więc zatrzymać się tutaj
Dobrze sprawdzi się hotel Sleep na Kominiarskiej. Niedrogo a hotel przyjemny, z miła obsługą, dobrą kuchnią, przytulnymi pokojami i dobrym standardem. Mieści się w spokojnej i cichej okolicy Wrocławia. W pokojach internet (przewodowy i bezprzewodowy) i tv.
Dobrą ofertę ma też Hotel Wieniawa. Jest dobrze zlokalizowany, dojazd wszędzie jest wygodny. W hotelu znajdują się też sale konferencyjne i serwowane są śniadania. Wydaje mi się, że warto wziąć pod uwagę.
Mam bardzo fajną miejscówkę we Wrocławiu jeśli chodzi o noclegi, to są te absyntapartment.pl apartamenty, bardzo wygodne i kameralne ale znajdują się w centrum miasta a więc są rewelacyjną bazą wypadową także do zwiedzania