Kabina prysznicowa dobrej jakości

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

WSRH
Zainteresowany
Zainteresowany
Kabina prysznicowa dobrej jakości

autor: WSRH » 31 lip 2015, 19:16

Ludzie pomóżcie, mam obecnie chiński szajs, kabine z radiem itp, kupioną w LEROY MERLIN pod wpływem chwili. Teraz chcę ją wywalić i kupić coś normalnego, dobrej jakości, bez bajerów. Co polecacie ? jakie firmy ?
Chcę niski brodzik, żaden wannowy, bateria z deszczownicą montowana do ściany, ścianki szklane, żaden plastik.

WSRH
Zainteresowany
Zainteresowany
Re: Kabina prysznicowa dobrej jakości

autor: WSRH » 02 sie 2015, 16:34

????????????????????

WSRH
Zainteresowany
Zainteresowany

autor: WSRH » 03 sie 2015, 20:03

Nie nie, miałem wannę, zdecydowanie lepsza kabina, ale dobrej jakości kabina... jakie firmy mieć na oku ?

materman3
Początkujący
Początkujący

autor: materman3 » 29 wrz 2015, 19:03

My niedawno robiliśmy całkowity remont w łazience - od płytek po kabinę prysznicową i wiem co mówisz. W sklepach są kiepskiej jakości kabiny z Chin i nie ma w czym wybierać. Zamówiliśmy kabinę od polskiej firmy vetro i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości i wykonania cała szklana, wygląda zgrabnie.

Wróć do „Łazienki”