Zastanawiasz się z czego budować ściany? Chcesz wiedzieć jakie wykonać tynki? Szukasz pomysłu na ciekawe wykończenie elewacji? W tym dziale znajdziesz porady i inspiracje.
rewelacyjne dekoracje ścienne imitacje kamienia, marmuru i deski
więcej informacji na naszych stronach www.edildomusitalia.pl lub proszę kierować pytania na adres mail edildomusitalia@gmail.com
Imitacja kamienia jest ładna. Cegła, jak dla mnie jeszcze ładniejsza. Ale na elewację zewnętrzną do siebie wybrałem płytkę klinkierową terca. Tańsza niż cegła, a wygląda praktycznie tak samo.
W woj. mazowieckim polecam firmę EL-DECOR.PL Bardzo ładne wzory, atrakcyjne ceny oraz możliwość zamówienia koloru dokładnie takiego jaki chcemy. W zeszłym roku zobaczyłam takie u siostry, a teraz robię remont i zamówiłam 20 m2.
dandiugo, a położyłeś u siebie te płyty?? Widziałem je na stronie pozbruku i byłem ciekaw opinii o nich. Bo jak patrzyłem, to można dobierać różne kolory/programy. Nawet takie, które są wykonane/wyglądają jak marmurowe lub granitowe No i to, że są wykonane w technologii nano też miało swoją rolę
Także oczekuję recenzji od Ciebie!
Patrząc na cenę i spodziewaną trwałość tych rozwiązań - ciągle wolałbym położyć cegły klinkierowe. Zrobienie dekoru z płytek klinkierowych Terca Kosmo wyszło nam w granicach 90 zł/m2...
A może zamiast płytek kamiennych czy pseudo kamiennych zastosować naturalny ? Granit czy marmur prezentują się świetnie. Owszem są droższe ale trwalsze i mają niepowtarzalne wzornictwo.