Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Przecież to się nie nadaje do normalnej łazienki! W łazience (normalnej) jest wentylacja z dołu do góry, więc to to nie ma prawa grzać.kxkx11 pisze:Witam,
Zakupiłem grzejnik łazienkowy Krusan model KO 120/50 w kolorze chrom-satyna srebrzysta firmy PureSun i jestem bardzo zadowolony.
http://www.puresun.pl/grzejniki-lazienk ... 20-50.html
Wykonanie, cena i funkcjonalność przemawiają jak najbardziej za zakupem w tej firmie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Co jest też godne polecenia, że akcesoria jakie dokupiłem do tego grzejnika: grzałka elektryczna i zestawy przyłączeniowe mogą być w tym samym kolorze co grzejnik co wygląda bardzo fajnie w nowej łazience.
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przecież to się nie nadaje do normalnej łazienki! W łazience (normalnej) jest wentylacja z dołu do góry, więc to to nie ma prawa grzać.
Tomasz_Brzeczkowski pisze: Poza tym, takich drabinek nikt myślący nie zakłada, czym się więc Pan chwali?
W łazience jest wentylacja z dołu do góry. Łazienka ma mieć dość silną wentylację - minimum 50m3/h wg norm i praktyki. W łazience potrzebujemy okresowo znacznie wyższą temperaturę (kąpiel)WincentyBorowski pisze:To jak jest w końcu z tymi grzejnikami? Grzeją, czy też nie? Bo widzę, że Pan Tomasz jest w wielkiej opozycji względem drabinek. W takim wypadku czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jaki ma być ten grzejnik? :O
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości