Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Robertsk pisze:W sklepie obok mnie fajnie robią, bo każdy panel jaki dostają do sprzedaży to układają 2 pasy w sklepie zaraz przy wejściu. Dzięki temu wiesz jak ten panel naprawdę wygląda po określonym czasie użytkowania przy naprawdę "nie oszczędzaniu" go.
Widziałem tam quick step po roku i wyglądał ok tak więc myślę, że warto w niego zainwestować.
Najbardziej jednak zdziwiły mnie panele Pergo - które po prawie 2 latach wyglądały jak nowe. Prócz typowych zarysować od wózków czy mechanicznych uszkodzeń nie było widać żeby się starły czy porysowały od chodzenia ludzi.
Tak więc jak koledze zależy na wytrzymałych panelach to polecam Pergo.
Waldemar55 pisze:Robertsk pisze:W sklepie obok mnie fajnie robią, bo każdy panel jaki dostają do sprzedaży to układają 2 pasy w sklepie zaraz przy wejściu. Dzięki temu wiesz jak ten panel naprawdę wygląda po określonym czasie użytkowania przy naprawdę "nie oszczędzaniu" go.
Widziałem tam quick step po roku i wyglądał ok tak więc myślę, że warto w niego zainwestować.
Najbardziej jednak zdziwiły mnie panele Pergo - które po prawie 2 latach wyglądały jak nowe. Prócz typowych zarysować od wózków czy mechanicznych uszkodzeń nie było widać żeby się starły czy porysowały od chodzenia ludzi.
Tak więc jak koledze zależy na wytrzymałych panelach to polecam Pergo.
No to fakt. PERGO to naprawdę porządne panele. Dużo o tym wiem bo zajmuję się kładzeniem paneli. Co prawda kosztuje 2 razy więcej niż jakieś średniej klasy ale naprawdę warto bo zachowują wygląd przez naprawdę długi czas.
Laminowane panele belgijskie quick-step też są jednymi z najlepszych więc spokojnie możesz je zamawiać. Jeśli chcesz podłogę na kilka lat to z pewnością się nadadzą i zachowają nowy wygląd przez długi czas.
E-milka pisze:To prawda, są powalająco złe. Ale to wiedzą już wszyscy, nie tylko ich użytkownicy, ale i ci, co czytają wypowiedzi na forach
Wróć do „Pokoje dziecięce, pokoje młodzieżowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości