sztachety na balkonie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
sztachety na balkonie
chciałbym sobie założyć sztachety na balkonie w bloku mam juz sztachety sosnowe i nie wiem czym by je pomalowac tak żeby byly dobrze zabezpieczone i delikatnie przyciemniały
pozdrawiam
pozdrawiam
sztachety,deski ogrodzenie
polecam na balkon sztachetki kompozytowe-nie wymagaja konserwacjii i malowania
ogrodzenia-deski.pl
ogrodzenia-deski.pl
Re: sztachety na balkonie
witia5 pisze:chciałbym sobie założyć sztachety na balkonie w bloku mam juz sztachety sosnowe i nie wiem czym by je pomalowac tak żeby byly dobrze zabezpieczone i delikatnie przyciemniały
pozdrawiam
Witam, Szkoda, że nie pomyślałeś o sztachetach olchowych. Są bardziej trwałe. Pozdrawiam.
LIBER
-
Joannajoanna
- Początkujący

Najlepiej najpierw pomalować podkładem przeźroczystym, później drewnochronem (mozna kupić różne kolory, w zależnoci jaki efekt chcemy uzyskać).
Jeżeli sztacheta długo poleży bez malowania- sama "naturalnie" ciemnieje, wówczas wtedy można samym podkladem przeźroczystym pomalować.
Jeżeli sztacheta długo poleży bez malowania- sama "naturalnie" ciemnieje, wówczas wtedy można samym podkladem przeźroczystym pomalować.
J.J
-
Joannajoanna
- Początkujący

Polecam sztachety sosnowe i olchowe ze sklepu: www.sklep.tartak-wasilkow.pl
J.J
Oczywiście ciemnieją naturalnie - ale nie do końca tak jest. Bardziej pociemnieją i szybciej w miejscach gdzie ma dostęp światło. Jeśli są złożone na stosie pociemnieją zewnętrzne powierzchnie. Środkowe złożone nie pociemnieją w szybkim czasie. Pociemnieją wszystkie prawie jednakowo przed malowaniem jeśli są już zamontowane w miejscu przeznaczenia i dopiero po jakimś czasie działania atmosferycznego.
Liber
Liber
LIBER