Jakie ogrzewanie wybrać
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Jakie ogrzewanie wybrać
Witam. Jestem posiadaczem dużego domu w stanie surowym. Mam możliwość podzielenia go na 4 małe mieszania. Moje pytanie jest takie, jaki rodzaj ogrzewania wybrać na te mieszkania. Zastanawiam się na ogrzewaniem gazowym lecz nie wiem czy zamontować w każdym mieszkaniu kocioł gazowy dwufunkcyjny czy może jeden duży kocioł. Tylko jak wtedy rozliczać się z mieszkańcami. Liczę na jakieś najlepsze rozwiązanie
-
klaudia844
- Aktywny

Re: Jakie ogrzewanie wybrać
Technika Grzewcza Bereda - polecam zadzwonić i zorientować się w temacie.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

najtaniej pompy ciepła. 100m2 pompą ciepła za 3700 ogrzewam i chłodzęFifi2611 pisze:Witam. Jestem posiadaczem dużego domu w stanie surowym. Mam możliwość podzielenia go na 4 małe mieszania. Moje pytanie jest takie, jaki rodzaj ogrzewania wybrać na te mieszkania. Zastanawiam się na ogrzewaniem gazowym lecz nie wiem czy zamontować w każdym mieszkaniu kocioł gazowy dwufunkcyjny czy może jeden duży kocioł. Tylko jak wtedy rozliczać się z mieszkańcami. Liczę na jakieś najlepsze rozwiązanie
rekuperacja od 1989r
a jaką masz pompę?? Powietrzną?Tomasz_Brzeczkowski pisze:najtaniej pompy ciepła. 100m2 pompą ciepła za 3700 ogrzewam i chłodzęFifi2611 pisze:Witam. Jestem posiadaczem dużego domu w stanie surowym. Mam możliwość podzielenia go na 4 małe mieszania. Moje pytanie jest takie, jaki rodzaj ogrzewania wybrać na te mieszkania. Zastanawiam się na ogrzewaniem gazowym lecz nie wiem czy zamontować w każdym mieszkaniu kocioł gazowy dwufunkcyjny czy może jeden duży kocioł. Tylko jak wtedy rozliczać się z mieszkańcami. Liczę na jakieś najlepsze rozwiązanie
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Takmazi88 pisze:a jaką masz pompę?? Powietrzną?Tomasz_Brzeczkowski pisze:najtaniej pompy ciepła. 100m2 pompą ciepła za 3700 ogrzewam i chłodzęFifi2611 pisze:Witam. Jestem posiadaczem dużego domu w stanie surowym. Mam możliwość podzielenia go na 4 małe mieszania. Moje pytanie jest takie, jaki rodzaj ogrzewania wybrać na te mieszkania. Zastanawiam się na ogrzewaniem gazowym lecz nie wiem czy zamontować w każdym mieszkaniu kocioł gazowy dwufunkcyjny czy może jeden duży kocioł. Tylko jak wtedy rozliczać się z mieszkańcami. Liczę na jakieś najlepsze rozwiązanie
rekuperacja od 1989r