przechowywanie dokumentów
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
przechowywanie dokumentów
Cześć, polecicie mi firme ktora oferuje przechowywanie dokumentów? Tylko sprawdzone i rzetelne firmy!
BOB-BUDOWNICZY
Re: przechowywanie dokumentów
Ja polecam Ci zapoznać się z ofertą firmry Archidoc. Mają dużę doświadczenie w przechowywaniu dokumentów i prowadzeniu elektroniczego obiegu dokumentów
Możesz nawet zlecić im outsourcing kadr i zrezygnować dzięki temu z zatrudniania kadrowej 
zdecydowanie najlepsi sap.waw.pl
-
monikabert90
- Aktywny

Jeśli chodzi o przechowywanie dokumentów w firmie, to najlepiej zdecydować się na archiwizację w wersji elektronicznej - zwiększa to bezpieczeństwo, a także pozwala zaoszczędzić sporo czasu i miejsca. Taka elektroniczna archiwizacja jest możliwa na przykład dzięki oprogramowaniu dostarczanemu przez firmę Primesoft, na ich stronie możecie sobie poczytać o tym systemie Workflow DMS 
-
edek-ledek
- Aktywny

Nie ma złotego środka w zakresie bezpieczeństwa dokumentów. O ile w małej firmie problem jest marginalny i wystarczy wdrożyć podstawowe procedury, to w przypadku dużych przedsiębiorstw często odbywają się audyty oraz szkolenia. Widziałem oferty na stronach firm zajmujących się bezpieczeństwem.
-
Adrian3321
- Początkujący

Ja z przechowywaniem dokumentów nigdy nie miałem problemów.Dla mnie zawsze to było bardzo łatwe.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja od lat korzystam z usług firmy actanova.pl. Zajmują się m.in. archiwizacją, przechowywaniem oraz niszczeniem dokumentów. Posiadają wieloletnie doświadczenie i dobrą opinię wśród klientów.