Jakie meble do salonu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jakie meble do salonu?
Mam narożnik w pokoju dziennym ale szukam czegoś dodatkowo do siedzenia czy zalegania. Co polecicie?
-
Ania_Szablony
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Jakie meble do salonu?
Może worki sako. Mam 2 takie, dzieciaki są zachwycone. Nie jest to rozwiązanie dla osób mających problem z plecami. Ewentualnie możesz dostawić jakieś normalne pufy.
-
aleksa_dra
- Początkujący

Też bym poleciła fotel sako, ale trzeba uważać jaki się kupuje bo jest tego dużo na rynku a ponad połowa jest nie warta nawet złotówki.
Fotel z relaksem to dopiero fotel
Spróbujcie sobie w salonie na taki usiąść a zejść nie będziecie chcieli 
-
Ania_Szablony
- Początkujący

- Kontakt:
Takie fotele to bajka. Jestem zdania, że świetnie sprawdzają się w gabinecie, ale można, przy odrobinie kreatywnego myślenia, wpasować je do salonu.majeczkaa pisze:Fotel z relaksem to dopiero fotelSpróbujcie sobie w salonie na taki usiąść a zejść nie będziecie chcieli
To tak jak tu wyżej pisali worki sako są świetne i bradzo je polecam ale jednak w salonie postawił jakiś fotel
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Te worki się dosyć szybko ugniatają przez co są mało wygodne
Myślę, że najlepiej jest postawić na meble drewniane.
A jakieś konkretne worki sako? Coś godnego polecenia, trwałego??
Też mam u siebie worki sako i wiekszy sprawdza sie w salonie a mniejszy w pokoju córki. Jest tego dużo w marketach i wszędzie można dostać, ja swoje zamawiałam na www.pufolandia.com.pl jestem też bardzo zadowolona, mają duży wybór.
-
Super-Sofa
- Początkujący

Wybierając meble wypoczynkowe, bez względu na to, czy zdecydujemy się na narożnik, czy sofę, pamiętajmy o tym, by były one funkcjonalne, komfortowe i dobrej jakości – tak, by służyły nam przez długie lata. Ważne jest również, by dzięki pięknemu designowi były ozdobą naszego salonu.
Zapraszamy na super-sofa.pl - jesteśmy polskim producentem mebli. W naszej ofercie posiadamy między innymi łóżka drewniane i tapicerowane, narożniki, sofy, wygodne fotele oraz komplety wypoczynkowe. Pozdrawiamy serdecznie!
Zapraszamy na super-sofa.pl - jesteśmy polskim producentem mebli. W naszej ofercie posiadamy między innymi łóżka drewniane i tapicerowane, narożniki, sofy, wygodne fotele oraz komplety wypoczynkowe. Pozdrawiamy serdecznie!
-
markowski11
- Początkujący

A zadam takie pytanie - w jakiej stylistyce mebli czujesz się najlepiej? Wolisz bardziej meble z rattanu, klimaty orientalne, salon ma być wypełniony różnymi elementami dekoracyjnymi, biblioteczką, czy może lepiej czujesz się w przestrzeniach otwartych, gdzie dominuje minimalistyczne wyposażenie (często też łatwe w czyszczeniu i trzymaniu).
W artykule "Salon minimalistyczny 3 propozycje" przeczytałem, że:
W artykule "Salon minimalistyczny 3 propozycje" przeczytałem, że:
meble są głównym elementem dekoracyjnym – stonowanym, dyskretnym, a jednocześnie pozwalającym na to, by efektywnie zarządzać dostępnym miejscem.
-
aleksa_dra
- Początkujący

Też mam od nich pufekejtik pisze:Też mam u siebie worki sako i wiekszy sprawdza sie w salonie a mniejszy w pokoju córki. Jest tego dużo w marketach i wszędzie można dostać, ja swoje zamawiałam na http://www.pufolandia.com.pl jestem też bardzo zadowolona, mają duży wybór.
-
klaussspol
- Aktywny

Faktycznie pufa to fajna sprawa, ja lubie sobie na nich rozciągnąć nogi czasem
Ale u siebie w salonie mam też bardzo wygodny fotel, który nazywa się Boogie. Jest na prawdę wygodni i fantastycznie można na nim dać odpocząć plecom!