Designerskie stoły - tradycja i nowoczesność
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jak powstają unikalne designerskie meble? Czasem inspiracją jest tęsknota i zachwyt nad materiałem. O tworzonych... Designerskie stoły - tradycja i nowoczesność >>
Redakcja
-
Małgorzata Pa
- Początkujący

Doskonałe projekty i wykonanie. Bardzo proste , a zarazem unikatowe. Stoły , które pasują do wnętrza z charakterem , świetnie komponują się tak w nowoczesnych jak i klasycznych aranżacjach. Polecam 
Małgorzata Pa
-
lidiaprojekt
- Początkujący

-
Andrzej Lubawy
- Początkujący

-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Re: Designerskie stoły - tradycja i nowoczesność
W wielu przypadkach to kwestia gustu,chociaż ja osobiście preferuję te klasyczne rozwiązania na czele z okrągłym rozkładanym dębowym stołem,który przetrwa przez lata i odpowiednio zadbany będzie wizytówką naszej kuchni lub jadalni.
szklane wg mnie odpadaja, miałam taki stolik i ławe i to były najgorzej wywalone pieniądze w błoto - ciągle łapy na blacie, ciągle się człowiek zabijał i nogi obijał o te blaty..br... jeśli już coś designerskiego i oryginalnego jednocześnie to poszłabym w taką angielską stylistykę jak tutaj mają: http://meblesedia.pl/stol-como fajnie ma rozstawione te nogi, coś prostego a jednocześnie innego niż w większości marketów 
Dostaliśmy po dziadku 80 letni stół do jadalni, jakiego lakieru najlpeij użyć do impregnacji i koloryzacji? Nasz stolarz, który przeprowadza renowację pozostawił nam tę decyzję, ale zupełnie się nie znam, ktoś ma doświadczenia?