Problematyczny podział dużego pokoju na 2

Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

polly83
Początkujący
Początkujący

Problematyczny podział dużego pokoju na 2

Post autor: polly83 »

Witam serdecznie,
trafiłam na to forum przeglądając strony z rożnymi aranżacjami salonów ale nigdzie nie uzyskałam pomocy w mojej sprawie. Mianowicie mamy pokój 30m z jednym oknem, wysokosc 3,20) i chcielibyśmy podzielić go na 2 pokoje z uwagi na to że mamy malutkie dziecko. Chodzi o ti że dziecko musi miec jakis swoj kacik z lozkiem i zabawkami. Może ktoś z państwa umiał by pomoc, możne jakieś pomysły, jakieś nowatorskie rozwiązania? W załączniku plan mieszkania. Mieszkanie ma tylko okna wychodzące na oficynę i nie ma możliwości stworzenia gdzieś indziej pokoju dziecięcego. Jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe informacje prosze pisac. Dziękuję z góry za pomoc
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

martinrekk
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Problematyczny podział dużego pokoju na 2

Post autor: martinrekk »

W salonie wydzieliłem obszar wypoczynkowy od jadalni właśnie parawanem pięcioczęściowym. Lepiej większy kupić, to sobie elastycznie złożysz, a wzór na dużym wygląda znacznie lepiej. Przejrzyj ten katalog parawanów http://fototap.pl, bo u mnie się sprawdził. Bardzo wysoka jakość wykończenia i stabilność.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Salon / Pokój dzienny”