Witam,
stoję przed zakupem grzejników proszę o pomoc w doborze firmy
Wytyczne spółdzielni
Grzejnik żeliwny lub stalowy.
Dobór zamienników:
np. purmo
1) GRZEJNIK ŻELIWNY 2/TA-1 (90/70 STOPNI C 326W) - ZAMIENNIK GRZEJNIK DRABINKOWY
2) GRZEJNIK ŻELIWNY 6/TA-1 (90/70 STOPNI C 916W) - ZAMIENNIK C-22-60-05
3) GRZEJNIK ŻELIWNY 12/TA-1 (90/70 STOPNI C 1757W) - ZAMIENNIK C-22-60-08 LUB C-11-60-1,4
Pytanie moje jest następujące jakiej firmy kupić grzejniki dostałem kilka ofert:
Pokojowe:
PURMO:
IMMERGAS IMMERPAN:
DIAMOND:
Kermi
Buderus
Invena
Łazienkowe:
Terma Technologie
Heniks
Foxtrot Immergas
Enix Aster
Której firmy grzejniki polecacie ??
Dzięki.
Wymiana Grzejnika W Bloku
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Wymiana Grzejnika W Bloku
Te firmy wymienione na pierwszym miejscu.
Baaaa pewnie każdy powie że PURMO. A ja powiem że PURMO to marka jedna z wielu od Rettig Heating która jest producentem większości grzejników produkowanych w Europie np. w/w Kermi czy Vogel&Noot bardziej znane jako Henrad a to tylko kilka z nich. Wystarczy zobaczyć na naklejkach wyprodukowano przez: .............
Re: Wymiana Grzejnika W Blokua
a co myślicie o grzejnikach delonghi jeden ze sprzedawców zaoferował mi grzejnik tej firmy
-
Paweł_Małek
- Superużytkownik

DIAMOND sobie darujcie - jest to badziew made in china!
Wszystko co pochodzi od tego "producenta" to badziewie - nawet zaworu kulowego nie potrafią zrobić!
Wszystko co pochodzi od tego "producenta" to badziewie - nawet zaworu kulowego nie potrafią zrobić!
Chiński "towar" lepiej sobie darować.
W naszej hurtowni nie ma chińszczyzny - są produkty wysokiej jakości. Nie będę prezentował żadnego z nich, bo wyjdzie na to, że to reklama. Po prostu zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą energooszczędnych materiałów budowlanych
W naszej hurtowni nie ma chińszczyzny - są produkty wysokiej jakości. Nie będę prezentował żadnego z nich, bo wyjdzie na to, że to reklama. Po prostu zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą energooszczędnych materiałów budowlanych