reklamacja pękniętej spłuczki

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

renata198528

reklamacja pękniętej spłuczki

Post autor: renata198528 »

Proszę o pomoc! Kupiliśmy z mężem nowe wc firmy pilch. Kiedy zamontowaliśmy okazało się że spłuczka jest pęknięta i cieknie woda!Proszę mi powiedzieć czy uznają mi reklamację? pęknięcia nie było widać dopóki nie naleliśmy tam wody.

Awatar użytkownika
grupa-remontowa
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Re: reklamacja pękniętej spłuczki

Post autor: grupa-remontowa »

Ludziom naprawde się nudzi. Na forum Spożywczym pewno się pytają czy mozna reklamować cuchnące mięso.

Spyker

Re: reklamacja pękniętej spłuczki

Post autor: Spyker »

To zależy jak długi termin był od dnia dokonania zakupu spłuczki. Powstałe pęknięcie powstało przed czy po jakimś tam sobie używaniu jej. Jednak z treści wynika, że zaraz po zamontowaniu była zepsuta, a to wynika z braku dokładności i odpowiedzialności zakupu ja osobiście zawsze jak coś kupuję oglądam ze wszystkich stron itd. Polecam to państwu, bo dużo wad produktów jest trudno widocznych i lepiej to obejrzeć, zapytać itd. A później to i sam dystrybutor - sprzedawca nie chce reklamować.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”