Zamówiłem mieszkanie w j.w Construction, jedna z największych firm wiec spodziewałem się za zarówno przy podpisywaniu umowy jak i przy odbiorze wszystko będzie odbywać się w dobrej atmosferze. Wczoraj bylem odebrać mieszkanie i muszę przyznać ze takiego chamstwa w zyciu bym się nie spodziewal.
Na odbiór mieszkania przyszla kierowniczka. Razem z kolega zajmującym się remontami zaczelismy wszystko sprawdzić , tak jak się sprawdza standardowo przy odbiorze mieszkac. Babka z politowaniem do niego mówi " a ile on panu placi , oplaca się panu to sprawdzac , przeciez wszystko jest ok niech pan nie sprawdza" ja na to ze mam prawo sprawdzić przy odbiorze mieszkanie bo to nie jest zakup za 5 zł , nato babka " kurde jakie chamstwo maja mieszkanie i jeszcze wynajdują usterki ", ja zacisnąłem zęby i nic nie mówiłem , wyprowadziła mnie z równowagi. Ale ledwo zaczelismy sprawdzać a ona mówi ze mam jeszcze 20 minut bo ona spieszy się do dentysty i co chwila poganiała. Ja na to ze taka jej praca a ja muszę wszystko sprawdzić i ze jak jej nie pasuje to niech idzie po kierownika budowy, no i przyszedl kierownik budowy i dopiero wtedy wszystko na spokojnie posprawdzał. Przeciez w godzine czasu jaką ona nam dała niema mozliwosci wszystkiego sprawdzić.
No ale naprawde szkoda słów , człowiek płaci takie ogormne pieniadze a ktos mu robi ogromną łaske ze może sprawdzić co odbiera naprawe szkoda słwo i mam nadzieje ze ktos cos zrobi z takim personelem. Podejrzewam tez ze byla nietrzezwa , miala rozbiegane oczy , pozatym chyba nikt na trzezwo niepotraktował by chyba tak klienta.[/list]
Ps. Ogolnie sytuacja jakb zatrzymała sie w latach 80 , cały czas robiła , łaske , cały czas dawałą złosliwe komenatrze typu jak niechcecie to niekupujcie, ba powiedziała nawet ze takie pieniądze to ona na sniadanie wydaje i ze jak ona odbierała swoje mieszkanie to nic niesprawdzała , jak jej powiedziałem ze pozniej w razie czego bede musla placic fachowcą za poprawki odpowiedziała zebym z nia niedyskutował.
J.W. Constrution przy Mega chamstwo odbiorze mieszkania.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Mega chamstwo j.v przy odbiorze mieszkania.
trza bylo powiedziec zeby baba sie nie pchala do budowlanki ;]
Warto piętnować takie firmy, niektórym wydaje się, że łaskę robią klientom, że firmę prowadzą. Na szczęście żyjemy w czasach gdy informacja ma duże znaczenie, życzę tej pożal się boże firmie, żeby odczuła to na dochodach.
Poprostu przy całym załatwianiu jak klient jeszcze szuka dają do jego obsługi kogos miłego , jakąs fajną laske
. Jeśli zas chodzi o odbiór , daja jakąs chamska starą babe ze wsi, ze wzrokiem jakby miała zabić, mega cwaniarę która jest nauczona jak zbywać klienta. Nie Przypuszczałem ze w tych czasach takie sytuacje mają jeszcze przypadek a jednak .
-
Przemek
Re: J.W. Constrution przy Mega chamstwo odbiorze mieszkania.
że ludzie jeszcze sie nie nauczyli o tym deweloperze .. szok