pozdrawiamWitam.
Potwierdzasz to napisałem że nikt u nas nie produkuje lecz montuje i nie zgodzę się z tobą że bachus to robi ,pisać o tym że się to robi może każdy
Tak Zgodzę się z Tobą ale pod jednym warunkiem:
Struktura "produkcji" polega między innymi na odpowiedzialności za " złożony" produkt finalny i to odpowiedzialności przed odbiorcą finalnym.
Do " produkcji" kolektora używam wielu komponentów i półproduktów, ale za produkt finalny biorę pełną odpowiedzialność. I tu posłużę się przykładem: Szanowny kolega nosi bawełniane skarpetki a kto jest ich "producentem"? Firma która je uszyła? a może firma która uprzędła z bawełny nitkę a może rolnik który obsiał pole bawełną czy ziemia na której wyrosła bawełna?
Ten tok rozumowania prowadzi do stwierdzenia, że nic na świecie się nie produkuje a tylko przetwarza, więc co według kolegi znaczy "
wyprodukować?"
Polska Ekologia produkuje kolektory głównie do sieci handlowych
A jednak widzę, że ktoś jednak produkuje, ale śruby do montażu jednak pochodzą z Chin to chyba nie produkują
pisać o tym że się to robi może każdy
Tylko, że za to co ja piszę biorę całkowitą odpowiedzialność a czy kolego mi wierzy czy nie to inna sprawa.
pozdrawiam
Fizyki uczymy się od Brzęczkowskiego, pierwszego na świecie wynalazcy silnika grawitacyjnego (perpetuum mobile).