Witam!
Mam nadzieję, że ten post nie zostanie potraktowany jako reklama konkurencyjnego forum czy coś w tym stylu.
Chciałem jedynie poinformować, że firma elster uruchomiła forum dotyczącego ich wyrobów. Sądząc po narazie-jedynym poście, konsultanci tej firmy również udzielają się na forum. Może to być ciekawe miejsce do poznania opinii samego producenta.
A jeżeli jednak post ten zostanie potraktowany jako reklama - trudno. Ja tylko przekazalem istotna moim zdaniem informacje.
Pomoc techniczna firmy Elster
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
sniper
Oczywiście można tu porozmawiać. Ale tam odpowiadają ludzie którzy zawodowo zajmują się tworzeniem tych sterowników. Wg mnie to zwiększa szansę na sensowną odpowiedź. 
Hmm...chyba moderator usunął link do tamtego forum...no trudno. Jak ktoś chce to znajdzie. Dla ułatwienia poszukiwań dodam, że to strona oficjalnego dystrybutora firmy Elster.
Hmm...chyba moderator usunął link do tamtego forum...no trudno. Jak ktoś chce to znajdzie. Dla ułatwienia poszukiwań dodam, że to strona oficjalnego dystrybutora firmy Elster.
Jestem zainteresowany tym tematem. Od września eksploatuję Perfekt R właśnie firmy Elster. Poprzednio miałem sterownik Ognik Plus PID, a nie mogłem go używać latem do ciepłej wody - nie można było go ustawić ze względu na niski pobór ciepła. Z nowym sterownikiem Perfekt R - nie ma problemu. Mogę służyć radą.
Pozdrawiam forumowiczów - użytkowików Elstera.
Pozdrawiam forumowiczów - użytkowików Elstera.
jan